VEČERNJI DOZNAJE

Trese se u Maksimiru: Dinamo dovodi senzacionalnog trenera umjesto Jakirovića?

Muenchen: Susret Bayerna i Dinama u Ligi prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
18.09.2024.
u 14:59

Jakirović je u kratkom periodu došao u situaciju da mu se stolica trese, a već se najavljuju njegove zamjene. Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Niko Kovač jedna je od opcija

Sergej Jakirović neće preživjeti sramotni, rekordni 2:9 poraz u Münchenu. Danas se u Zagrebu sastala vrhuška maksimirskog kluba, a saznajemo da su okrenuli palac dolje Jakiroviću. Bez obzira na to što je Jakirović osigurao dvostruku krunu prošle sezone, te uveo klub u Ligu prvaka, rekordnih devet komada teško je oprostiti. Jer, poraz je to koji ostavlja velike traume, pa je zato nelogično nastaviti s istim tim trenerom na klupi.

Jutros su se vrtjela brojna imena kao mogući Jakirovićevi nasljednici, a saznajemo da od povratka Bišćana ili Krznara sigurno neće biti ništa. Kao niti od angažiranja od nedavno slobodnog Sopića. No, do nas su došle informacije da bi novi trener Dinama mogao postati Niko Kovač.

Bivši trener Bayerna, Monaca, Wolfsburga, Eintrachta i hrvatske reprezentacije sigurno bi donio puno toga dobroga u Dinamovu svlačionicu. No, Kovač je i skup trener, pošto je na zadnjem poslu, u Wolfsburgu, zarađivao 4 milijuna eura godišnje. Pa ćemo vidjeti može li mu maksimirski klub ponuditi barem približnu svotu.

Propadne li opcija s Kovačem, u Dinamu bi se mogli okrenuti francuskom tržištu, pošto sportski direktor Marko Marić ima sjajne kontakte u toj zemlji, što je dokazao i dobrim igračkim transferima iz Francuske. 

Komentara 64

Avatar marsijaneri
marsijaneri
16:20 18.09.2024.

Nakon ovakvog potopa niej moguce odjednom negdje pronaci "novu" prvu momöad ali s gospodinom Jakirovicem suradnja mora prestati. On je svoje dao, no nije ovo bila neka pripremna utakmica. Ovo je gledala cijela nogometna Europa. Nanijeta je sramota ne samoo Dinamu nego i cijelom Hrvatskom nogometu. Jakirovic odmah, odmah nakon utakmice morao je bio trenerska proslost u Dinamu. Ne, sutra ne prekostura ili drugi tjedan. Sada i odmah!

KU
kublajkhan
15:15 18.09.2024.

U svim člancima nakon poraza tvrdite da dinamo nije doveo dobra pojačanja, a sada se hvalite kako genijalac Marić ima trenerskog aduta iz Francuske?!

PR
pravedno
15:31 18.09.2024.

Niko Kovać fantastićan trener i osoba, samo kako će ga ozbiljno shvatiti uprava i igraći Dinama.Disciplina i poštenje u Dinamu su nepoznanica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije