NISU IH ZAUSTAVILI

Delije prekršile zabrane i ušle na Meazzu, iz osiguranja su ih uočili, a onda je pala molba

Foto: Screenshot: Instagram
Foto: REUTERS
01.10.2024.
u 21:39
Beogradske Delije zbog odluke talijanske policije i vlasti nisu mogle organizirano pratiti svoje miljenike na ovom gostovanju. Talijani nisu htjeli ništa prepuštati slučaju, no nekolicina navijača to je zaobišla i našla se na tribinama kultnog zdanja.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši beogradske Crvene zvezde večeras igraju svoj drugi dvoboj u ovosezonskoj Ligi prvaka. Srpski prvak gostuje na stadionu Giuseppe Meazza kod Intera. Posebnu pozornost uoči utakmice izazvali su gostujući navijači.

Podsjetimo, beogradske Delije zbog odluke talijanske policije i vlasti nisu mogle organizirano pratiti svoje miljenike na ovom gostovanju. Talijani nisu htjeli ništa prepuštati slučaju, no nekolicina navijača to je zaobišla i našla se na tribinama kultnog zdanja.

Kako javlja srpski Kurir, petorica navijača Crvene zvezde uspjela su proći sve sigurnosne koridore i zaobići sve protokole. Nakon što su se navijači okupili ispred Zvezdinog hotela, nekolicina njih je krenula prema stadionu. Petorica navijača sa zastavom Delija uspjela su ući na tribine.

Kada su ih uočili, pripadnici osiguranja od njih su tražili da maknu zastavu, što su oni i učinili. Zanimljivo, nakon te molbe, navijači Zvezde ostali su na tribini, nisu ih talijanske snage reda izbacivale sa stadiona.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.