PORUKA S MAKSIMIRA

Dinamo se oglasio nakon fenomenalne partije miljenika maksimirske publike, evo što su objavili

Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
GER, UEFA EM 2024, Spanien vs Frankreich
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
GER, UEFA EM 2024, Spanien vs Frankreich
Foto: Sven Hoppe/DPA
Euro 2024: Spain - France
09.07.2024.
u 23:21
Olmo je zabio Francuskoj, Njemačkoj i Gruziji, a na Europskom prvenstvu upisao je i dvije asistencije pa bi, da je sada turnir gotov, bio proglašen za najboljeg strijelca zbog najviše asistencija od svih koji su zabili tri pogotka na turniru
Pogledaj originalni članak

Španjolska je u finalu Europskog prvenstva. Mjesto u velikoj završnici reprezentacija pod vodstvom izbornika Luisa De La Fuentea izborila je pobjedom nad Francuskom od 2:1. Iako su Francuzi poveli golom Kolo Muanija u 9. minuti, Španjolska je preokrenula golovima Yamala iz 21., odnosno Danija Olma iz 25. minute. Olmu je to bio već treći pogodak na ovom turniru, sada je i u krugu najboljih strijelaca Eura.

Poruku Olmu i Španjolskoj poslao je i hrvatski prvak Dinamo. Znano je to, aktualni igrač njemačkog bundesligaša RB Leipziga je od 2015. do 2020. godine igrao u redovima zagrebačkog kluba. Dinamo je na svojim profilima društvenih mreža napisao: "Ponosni".

Olmo je zabio Francuskoj, Njemačkoj i Gruziji, a na Europskom prvenstvu upisao je i dvije asistencije pa bi, da je sada turnir gotov, bio proglašen za najboljeg strijelca zbog najviše asistencija od svih koji su zabili tri pogotka na turniru.

'dobra večer prijatelji'

VIDEO Španjolski reprezentativac igra u polufinalu Eura, a pogledajte kako je zapjevao hit Matka Jelavića

Simpatični nogometaš u Dinamu je bio neko vrijeme te je naučio i hrvatski jezik, dobar je s brojnim našim vatrenima, a pokazao je jednom prilikom i kako pjeva. Naime, Olmo je jednom prilikom zapjevao pjesmu "Dobra večer prijatelji". Ove snimke sada se prisjetio naš popularni pjevač Matko Jelavić, a ovaj događaj odvio se na jednom od slavlja nakon pobjede Dinama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

FR
Frtajler
01:37 10.07.2024.

To je bilo u Mamicevo vrijeme. Netko je tig decka prepoznao, doveo, razvio i na kraju prodao. Ali par galamđija orkestriranih on neprijatelja svakog uspjeha u Hrvatskoj je odlucilo da uspjeh treba sprijeciti po svaku cijenu

EJ
ejStef
23:59 09.07.2024.

Eh da, to je bio skauting i suradnja s managerima. Danas više toga u Dinamu nema.

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
00:23 10.07.2024.

Treba reizdati stari dres Olmov!! A vrlo vjerojatno će Danijev transfer biti najveća lova za Dinamo ovog prelaznog roka!