'dobra večer prijatelji'

VIDEO Španjolski reprezentativac igra u polufinalu Eura, a pogledajte kako je zapjevao hit Matka Jelavića

Dani Olmo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/20
09.07.2024.
u 20:24

Simpatični nogometaš u Dinamu je bio neko vrijeme te je naučio i hrvatski jezik, dobar je s brojnim našim vatrenima, a pokazao je jednom prilikom i kako pjeva. Naime, Olmo je jednom prilikom zapjevao pjesmu "Dobra večer prijatelji". Ove snimke sada se prisjetio naš popularni pjevač Matko Jelavić, a ovaj događaj odvio se na jednom od slavlja nakon pobjede Dinama.

Još sitno brojimo do polufinalnog dvoboja Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. Španjolska i Francuska u Münchenu će odmjeriti snage, a domaći gledatelji na terenu će moći vidjeti i jedno poznato lice. Bivši nogometaš Dinama Dani Olmo zaigrat će u prvih 11 za Španjolsku, a Dani je i jedan od najzaslužnijih za to što njegova reprezentacija igra u polufinalu.

Simpatični nogometaš u Dinamu je bio neko vrijeme te je naučio i hrvatski jezik, dobar je s brojnim našim vatrenima, a pokazao je jednom prilikom i kako pjeva. Naime, Olmo je jednom prilikom zapjevao pjesmu "Dobra večer prijatelji". Ove snimke sada se prisjetio naš popularni pjevač Matko Jelavić, a ovaj događaj odvio se na jednom od slavlja nakon pobjede Dinama.

"Junak pobjede, nogometaš španjolske reprezentacije DANY OLMO oduševljeno pjeva moju pjesmu DOBRA VEČER PRIJATELJI", napisao je Matko uz video.

Podsjetimo, Dani je domaće navijače oduševio i potezom nakon utakmice koju su vatreni izgubili 3-0 golovima Álvara Morate, Fabiana Ruíza i Danija Carvajala. Naime, nakon utakmice Olmo je došao pozdraviti hrvatske navijače. Nogometaš RB Leipziga ne krije ljubav prema "drugoj domovini" u kojoj ne samo da je odrastao, nego ima i mnoge prijatelje. Olmo je u igru ušao u 59. minuti umjesto Pedrija. Većina navijača je taj potez Olma pozdravila, te ga je pljeskom otpratila u svlačionicu.

Inače, Dani je u Maksimir došao iz Barcelone sa 16 godina, a debitirao je 2. kolovoza 2014. Doduše za drugu momčad koju je tada vodio Sreten Ćuk, u prijateljskoj utakmici sa Segestom u Sisku. Rastao je iz godine u godinu, od druge momčadi Dinama, za koju je odigrao 25 utakmica, pa preko prve momčadi u kojoj je postajao sve važnija, a onda i najvažnija karika. Uostalom, dvaput je bio proglašen najboljim igračem lige, a s plavima je osvojio pet naslova prvaka i tri kupa u 124 utakmice. 

VIDEO Jelena Rozga nastupila u susjednoj zemlji

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
23:29 09.07.2024.

Šteta kaj ni zel i državljanstvo.

JR
Jr48
23:23 09.07.2024.

Dobar lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije