ŽDRIJEB U PETAK

Dinamu prijete Čačićev Maribor, Neftči, Šerif, Slovan, Molde...

Foto: Pixsell
Dinamu prijete Čačićev Maribor, Neftči, Šerif, Slovan, Molde...
17.07.2013.
u 12:24
Sva imena potencijalnih klubova u 3. pretkolu zvučnija su od Luksemburžana, ali realno nitko nema jaču ni skuplju momčad od Jurčićeve
Pogledaj originalni članak

Samo čudo moglo bi spriječiti Dinamo od plasmana u 3. pretkolo Lige prvaka. Nakon što su u gostima pregazili Folu Esch 'kao plitak potok' (5:0), uzvrat u Maksimiru treba odraditi, a u međuvremenu se nude i potencijalni protivnici u 3. pretkolu.

Ždrijeb koji se održava u Petak u Nyonu plavima mogao donijeti stare znance poput Neftčija, Šerifa, HJK-a, Maribora, u kombinaciji su i Slovan, Molde, Elfsborg, Sutjeske, Hafnarfjördur, Makabi te Dinamo iz Tbilisija.

Dinamo je prošle godine u 3. pretkolu izbacio Šerif sa ukupnih 5:0, no moguće je kako se ove godine neće ni sresti jer su Moldavci u prvom susretu 2. pretkola odigrali tek 1:1 protiv crnogorske Sutjeske. Neftči koji danas igra protiv albanskog Skenderbeua plavi su eliminirali 2011. s ukupnih 3:0. Norveški Molde najjačeg aduta ima na klupi, trener im je nekadašnji legendarni napadač Uniteda Ole Gunnar Solskjaer i večeras igraju protiv irskog Sliga.

Dinamo Tbilisi poput imenjaka iz Zagreba bio je uvjerljiv u prvom susretu protiv Streymura (6:1) dok je Ekranas izgubio od islandskog Hafnarfjördura 0:1. Maribor, kojeg vodi bivši trener Dinama Ante Čačić, u utorak je odigrao tek 0:0 u gostima kod malteške Birkirkare, no vjerojatno neće dozvoliti sramotu u uzvratu kod kuće.  

Sva imena potencijalnih klubova u 3. pretkolu zvučnija su od Luksemburžana, ali realno nitko nema jaču ni skuplju momčad od Jurčićeve.

>> Dinamo riješio pitanje prolaska: Mučenje pa šou Soudanija

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.