ATP CINCINNATI

Đoković predao Murrayju finale

Foto: AFP
Đoković predao Murrayju finale
21.08.2011.
u 22:09
Novak Đoković ostao je bez naslova u Cincinnatiju! Naravno, nije svjetski broj jedan izgubio nego predao meč Andyju Murrayju dok je Britanac vodio 6:4, 3:0.
Pogledaj originalni članak

Od samog početka susreta srpski je tenisač igrao malo kilavo što je samo napredovalo kako je meč išao dalje. Napravio je 28 neprisiljenih pogrešaka, a pomoć prvi put potražio na kraju prvog seta zbog problema s ramenom.

Nastavio je Nole igrati, no ne zadugo te je kod 3:0 za Murrayja odlučio je predati meč. Zanimljivo, prije tri godine isti su igrači igrali finale američkog turnira, a slavio je također Murray kojemu je ovo četvrta pobjeda u 10 okršaja sa Đokovićem.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MI
miran
23:15 21.08.2011.

\"Pa i nije nešto korektno prema protivniku predati finalni meč koji je pred zavšetkom. Sat i pol je igrao s ozljedom i onda kad je shvatio da nema nade, onda naglo predao? Ajde da on ovo rijetko radi, ali previše je on mečeva predao u karijeri da bi čovjek smatrao ovo poštenim potezom. Pohvali Pokudi\" .... Nije bas uputno predati finalni mec odmah na pocetku za koji je pucanstvo platilo debele novce. A zamisli koliko je tek on meceva dobio kada je ovoliko predao? Vjerojatno mu te silne titule nisu pale s neba?

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
23:44 21.08.2011.

Tako to srbovi rade, cim su slabiji i posteno guba, oni se predaju, kapituliraju ili pobjegnu.

XY
xyxyxy
22:33 21.08.2011.

Pa i nije nešto korektno prema protivniku predati finalni meč koji je pred zavšetkom. Sat i pol je igrao s ozljedom i onda kad je shvatio da nema nade, onda naglo predao? Ajde da on ovo rijetko radi, ali previše je on mečeva predao u karijeri da bi čovjek smatrao ovo poštenim potezom.