FED CUP

Dokić spremna za povratak u australsku reprezentaciju

02.02.2009.
u 12:43
Pogledaj originalni članak

Australska FED Cup reprezentacija trebala bi od ove godine imati veliko pojačanje u vidu igranja povratnice u svjetski tenis Jelene Dokić.

- Protekla su dva tjedna jako dobro prošla. Povratila sam samopouzdanje i spremna sam nastupiti za FED Cup reprezentaciju - kaže Jelena.

Australija tek mora izboriti pravo igranja u Svjetskoj skupini II, a pomoć Jelene Dokić, koja je na ovogodišnjem Australian Openu igrala četvrtfinale i tamo bila tijesno poražena od buduće finalistice Dinare Safine, svakako bi bila od velikog značaja.

U karijeri je Dokić nastupala za dvije FED Cup reprezentacije, za Australiju, ali i za Srbiju (tijekom 2004. godine). U mečevima pod zastavom Australije upisala je sedam pobjeda i četiri poraza, a još se uvijek čeka službeni povratak Dokić pod okrilje australske ekipe.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr