Azijska liga

Đoković stigao, ali posao s Tsongom obavio Čilić

Foto: Roger Parker/DPA/PIXSELL
Đoković stigao, ali posao s Tsongom obavio Čilić
07.12.2014.
u 19:33
Goran je na otvaranju izgubio od Philippoussisa sa 3:6, a u preostala dva dvoboja Flipkens i Nestor su pobijedili Wozniacki i Zimonjića sa 6:2, a Wozniacki je pobijedila Flipkens sa 8:4
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković se napokon pridružio suigračima i suigračicama iz ekipe UA Royalsa. Očekivalo se da će se priključiti tek u Dubaiju, na posljednjoj postaji Azijske lige (IPTL), pa je ovo bilo iznenađenje i za novinare i za gledatelje. U dvoboju s Manila Mavericksima, najbolji tenisač svijeta prepustio je pojedinačni nastup Marinu Čiliću, ali se pridružio Nenadu Zimonjiću u dvoboju parova. Njih dvojica su poraženi od Tsonge i Nestora sa 5:6 (5:7).

Čilić je prije toga u singlu pobijedio Tsongu sa 6:5, nakon petominutnog tie-breaka koji je naš tenisač dobio sa 9:3. Marin je sevirao za set pri vodstvu od 5:3 i nije uspio, ali je zato u 11. igri sasvim nadigrao Francuza. Tsonga je bio toliko frustriran, da je s terena otišao i prije kraja tie-breaka. Goran je na otvaranju izgubio od Philippoussisa sa 3:6, a u preostala dva dvoboja  Flipkens i Nestor su pobijedili Wozniacki i Zimonjića sa 6:2, a Wozniacki je pobijedila Flipkens sa 8:4, za ukupnu pobjedu Manile sa 27:24.

>>Ivanišević zna kako treba s Rafterom, pogledajte sjajne poteze!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.