GLUHO DOBA NOĆI

Đoković u tri ujutro napravio uzbunu pa zvao Ivaniševića, imao je neobičan zahtjev

Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION
Wimbledon 2023 - Day One - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
Wimbledon
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
Wimbledon 2023 - Day Seven - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
Wimbledon
12.07.2023.
u 09:57
Između prekida meča Đoković je napravio uzbunu u svom timu pa je trener Goran Ivanišević morao rješavati izvanrednu situaciju. Srbin je nazvao Ivaniševića u tri sata ujutro i zatražio analizu Hurkaczovog servisa u prva dva seta.
Pogledaj originalni članak

Ne sjećam se kad sam se osjećao tako jadno na reternu. Riječi su to Novaka Đokovića nakon što je svladao Poljaka Huberta Hurkacza sa 7-6 (6), 7-6 (6), 5-7, 6-4 u osmini finala Wimbledona. Đoković i Hurkacz su svoj meč osmine finala započeli u nedjelju nešto prije 21 sat po lokalnom vremenu, pod krovom i umjetnom rasvjetom na središnjem terenu u All England Clubu te ga završili u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, u sunčanim uvjetima i bez krova nad glavom.

Između prekida meča Đoković je napravio uzbunu u svom timu pa je trener Goran Ivanišević morao rješavati izvanrednu situaciju. Srbin je nazvao Ivaniševića u tri sata ujutro i zatražio analizu Hurkaczova servisa u prva dva seta.

– Jedan tip koji je zadužen za statistiku rekao mi je da su u tri sata ujutro dobili poruku od Gorana u kojoj je rekao: ''Želimo sve reprize reterna jer nije dobro vraćao servise, dajte nam sve vraćene servise i nevraćene. Možete li mi ih poslati?'' – otkrio je bivši osvajač Wimbledona Path Cash za BBC.

Analiza se očito isplatila jer je Đoković u ponedjeljak izbacio poljskog tenisača nakon što mu je u četvrtom setu prvi put uzeo servis. Nakon toga je izbacio Rusa Andreja Rubljova i sada je u polufinalu Wimbledona.

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

RO
RogaBabaroga
11:49 12.07.2023.

Da i? svi su dobro plaćeni za to! i koga ja trebam žalit?

PO
poluvodič
11:15 12.07.2023.

Čovjek kojemu je stalo do pobjeđivanja, i koji voli svoj posao. Kad bi više sportaša bilo tako, imali bi mnogo uzbudljivih sportova općenito

CE
Cecelja
10:37 12.07.2023.

perfekcionist