SLIKOVITE I DETALJNE

Domagoja Vidu oduševile poštanske markice s motivima prvenstva

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Domagoj Vida
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Domagoj Vida
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Domagoj Vida
09.06.2014.
u 17:30
Inspiracija za markice je poznata divovska kornjača Cabecao, na čijem oklopu su najuočljivije zastave Hrvatske i Brazila
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida predstavio je poštanske markice s motivima Svjetskog nogometnog prvenstva, koje su uistinu slikovite i mogu osvojiti svakog filatelista, ali i nogometnog entuzijasta koji voli skupljati ovakve stvarčice vezane uz nogometna prvenstva.

Inspiracija za markice je poznata divovska kornjača Cabecao, na čijem oklopu su najuočljivije zastave Hrvatske i Brazila. No postoje takvi motivi za svaki drugi par u preostalim skupinama prvenstva.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Organizatori su se uistinu potrudili oko ovog detalja i treba im na tome čestitati. Naravno, svi naši reprezentativci i članovi Stožera nabavili su po jedan primjerak kako bi imali za uspomenu ili kao poklon nekome od najbližih.

>> Divovska kornjača prognozira rezultat protiv Brazila

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MC
mcmarko
19:32 09.06.2014.

I mene je oduševio ovaj članak iz kojeg se ne zna ništa. Tko je izdao poštanske marke? Brazil ili Hrvatska? Koja je nominala maraka ako su iz HR? Ako nisu kako ih nabaviti? Nazvati šukera da mazne jedan kontigent? Katastrofa. I nisu markice nego marke.

ĆA
ćaćaća
20:42 09.06.2014.

vida je šupalj a to me ne oduševljava...