DOTAKNUO DNO

Blistao u reprezentaciji pa završio u zatvoru zbog 20 eura. Prijetio je radnici i pljačkao trgovinu

Nieciecza: Ekstraklasa, Termalica Nieciecza - Lech Poznan, Šitum, Bjelica
JACEK BEDNARCZYK/PAP
05.10.2024.
u 09:38

- Razbit ću ti zube i živjet ćeš na jogurtu šest tjedana - prijetio se Nielsen jednoj djelatnici prije nego što je stigla policija.

Nicki Bille Nielsen, bivši danski reprezentativac, završio je u zatvoru zbog krađe u trgovini. Ovaj 36-godišnjak pao je toliko nisko da je ukrao robu u vrijednosti od 20 eura.  Bio je to samo još jedan u nizu ispada bivšeg nogometaša Villarreala i Rosenborga, koji je eskalirao kada je nasrnuo na radnicu trgovine prijeteći joj batinama.

- Razbit ću ti zube i živjet ćeš na jogurtu šest tjedana - prijetio se Nielsen jednoj djelatnici prije nego što je stigla policija.

VEZANI ČLANCI:

Utvrđeno je da je ukrao juhu iz vrećice, sok i vino u tetrapaku, koji su zajedno koštali tek 20 eura. Nielsenu nije strano završiti u zatvoru, jer je prije 10 godina napao policajca u Kopenhagenu, a osuđen je i zbog fizičkog obračuna s menadžerom.

Također, potukao se na Božić, čak su i pucali na njega, a prijavljen je i za napad na vlastitu djevojku. Ljudi će ga pamtiti po svim tim skandalima, a ne po tome što je tri puta nosio dres Danske i postigao jedan gol. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije