CIJELI GRAD NA NOGAMA

Društvenim mrežama kruži izjava direktora Osijeka, digli se navijači: 'Ili mi ili oni...'

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slaven Belupo i Osijek sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
28.05.2024.
u 13:04
Na jednoj Facebook-stranici osvanula je izjava Portugalca u kojoj stoji: "Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv
Pogledaj originalni članak

Sa sedam hitaca, kako neslužbeno doznajemo, propucan je automobil Josea Bote, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći. Da je automobil propucan, uočeno je ujutro. Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo.

Oglasili su se u utorak ujutro i iz MUP-a, odnosno PU osječko-baranjske. Kazali su da je očevid i dalje u tijeku, a imamo i videozapis na kojem je jasno vidljivo da je policija poduzela sve raspoložive snage kako bi što prije otkrila što je moguće više detalja:

– Prva policijska postaja Osijek, s ispostavom Čepin, danas je u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid – kratko je danas iza 10.30 sati izvijestila PU osječko-baranjska.

Na društvenim mrežama, točnije na jednoj Facebook-stranici, osvanula je poruka koju je Jose Boto dao iz Portugala, gdje se trenutačno nalazi na odmoru.

– Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv! – poručio je Boto, dok su iz kluba javili da se o svemu ovome neće izjašnjavati.

Facebook stranica Bijelo-plava birtija izrazila je podršku Botu:

"Na nama je sada sljedeće, dati mu punu podršku u radu! Očito je stao na žulj nekima koji su bili predugo na klupskim jaslama. Za čisti Osijek kompromisa nema!" 

Pozvali su i na skup potpore Botu:

"ZA ČISTI OSIJEK BEZ KOMPROMISA!!! U OBRANI TVOG IMENA TU SMO ZA SVA VREMENA! OPUS ARENA 19:00! SVI! VIDIMO SE!! ZOVITE SVE ŠTO HODA!! ILI MI ILI ONI!!" naveli su na Facebooku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TU
TutoBruto
14:49 28.05.2024.

Camorra

MA
malosutra12
14:59 28.05.2024.

Trebalo bi zabraniti uvozne kadrove da vode sportske klubove. Ako klub nije sposoban iz svojih redova koji navijaju za taj klub pronaći vođe, onda je boje da propadne.