Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE HNS

'Ovo što se dogodilo u Osijeku je zastrašujuće! Bit ćemo uz klub nakon uznemirujućeg slučaja'

Zagreb: Predstavljena nova Žujina nogometna kampanja i preliminarni popis igrača za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
28.05.2024.
u 12:10

- HNS najoštrije osuđuje ovaj incident te poziva nadležne institucije da rasvijetle sve okolnosti ovog kaznenog djela kako bi počinitelji snosili odgovornost za ovaj zastrašujući čin

Iz Hrvatskog nogometnog saveza oglasili su se u povodu napada na imovinu sportskog direktora Osijeka, portugalskog stručnjaka Josea Bota. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje incident koji se dogodio u Osijeku gdje je propucan automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijek Jose Boto. U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a nakon što je Botov suradnik Alfredo Almeida zatekao automobil u takvom stanju odmah je pozvana policija koja je obavila očevid na mjestu događaja - napisali su pa dodali:

- HNS najoštrije osuđuje ovaj incident te poziva nadležne institucije da rasvijetle sve okolnosti ovog kaznenog djela kako bi počinitelji snosili odgovornost za ovaj zastrašujući čin. HNS će biti u komunikaciji s NK Osijek te pružamo maksimalnu podršku g. Botu i klubu nakon ovog duboko uznemirujućeg incidenta te ćemo kroz komunikaciju s nadležnim tijelima naglasiti važnost rješavanja ovog slučaja kako bi se poslala snažna poruka da je hrvatsko društvo sigurno te da su ovakve poruke i zlodjela apsolutno neprihvatljivi i nedopustivi.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:17 31.05.2024.

Turudiću su propucali automobil pa nikoga nije bilo briga.

KL
Klokan
15:00 29.05.2024.

Odmah dežurni anti Hrvati u mediju odmah gledaju u nas Hrvate... uzeći u obzir prljave love iz Mađarske i reputacije Bota mislim slobnodno možete gledate u mafiju iz vana... jedsnotavno ovo nije hrvatski stil... srbijanski da, talijanski da ali hrvatski nije.

SS
sokac sa drave
12:33 28.05.2024.

Nije to nista to je odraz stanja u drzavi ocito nam demokracija nije dobro sjela ustvari nas je posvadjala.Prije smo svi bili protiv komunizma ,slozni kazem bratu HDZ-ovcu probajmo svi biti Hdez-ovci.E ne kaze on mi smo dobro rasporedjeni netrebate nam ni blizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije