NOGOMET - 1. HNL

Dva glasnogovornika, prazan notes

20.11.2002.
u 00:00
Susret Dinama i Hajduka 1. prosinca igrat će se u 15.30 sati, uz izravni televizijski prijenos
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Maksimir je proživio prvi dan šutnje prema medijima, po mišljenju mnogih, najšire i najjače dosad. Dobro, nije baš da u Maksimiru gledaju u pod kad prolaze kraj novinara, ali više od pozdrava klupskih djelatnika sedma sila ne može očekivati. Izvjestiteljima smještenim u novinarskoj loži kao i svaki dan servirana je kava, ali onaj uredni "Kako ste, što ima?" izgovara se šapatom i kriomice.

Punih sat i pol u polumračnoj sobi čekali smo informacije, nadajući se da će se čekanje isplatiti. Ipak, Dinamo ima danas dvojicu glasnogovornika, Adu Kožula i Ivana Rotima, a dvoja usta trebala bi znati više od jednih. Međutim, informator Rotim pojavio se s praznim notesom.

- Nema ništa nova - kazao je.

Zar ne postoje nove informacije iz momčadi, što je s ozlijeđenim Silvijem Marićem, ima li netko tri žuta kartona, razmišlja li Ćiro Blažević o kakvim novostima u sastavu koji će u nedjelju istrčati u Stanovima?

- Ne znam, trening je u 15 sati - najavio je glasnogovornik.

- Da, i? Pa mi ne smijemo biti na treningu - usudili smo se ustvrditi, a Rotim je samo slegnuo ramenima.

Dvije novosti su se, unatoč svemu, potkrale, nećemo otkrivati izvor, da ne bi nadrapao. Naime, Niko Kranjčar bi u petak trebao potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 100 tisuća eura po sezoni, a susret Dinama i Hajduka 1. prosinca igrat će se u 15.30 sati, naravno, uz izravni televizijski prijenos. (T. N.)

Pogledajte na vecernji.hr