OBJASNIO SITUACIJU

Bjelica izostavio napadača vrijednog 2 mil. eura: 'Rekao sam mu da ne vrijeđa moju klupu'

Varaždin: NK Varaždin i GNK Dinamo u utakmici  9. kola Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
19.10.2024.
u 22:20

"To su naše interne stvari. Imamo velik kadar, nogometaše koji zaslužuju priliku, danas ju je dobio Pjaca. Vidjet ćemo tko će je dobiti sljedeći. To su naše stvari, mi ćemo se unutar sebe baviti time", kazao je Nenad Bjelica pa ipak otkrio ponešto o nesuglasicama s Juanom Cordobom

Dinamo je kod Istre odigrao nečekivano nervoznu utakmicu te uz rezultat 2:2 ispustio dva boda ključna za ponovno preuzimanje vodstva na ljestvici Hrvatske nogometne lige. Za domaćine su na Aldu Drosini zabijali Mateo Lisica i Beyatt Lkweiry u 43. i 53. minuti. Dinamu je prvo izjednačenje donio Arijan Ademi u 52. minuti, a drugi je gol iz penala zabio Sandro Kulenović u 80. minuti. Nakon utakmice je nezavidnu izvedbu komentirao trener Dinama Nenad Bjelica.

"Igrali smo protiv jedne vrlo agresivne ekipe, koja igra tipično za hrvatske prilike. Na kraju - pravilna raspodjela bodova. Realan rezultat ove utakmice je 2:2. Imali smo velikih problema u prvom poluvremenu da razvijemo bilo kakvu igru. Zasluženo smo otišli na poluvrijeme s golom zaostatka. U drugom dijelu smo biti bolji i na kraju, kažem, pravilna raspodjela bodova", rekao je Bjelica za MaxSport teleziviju pa se osvrnuo na izostavljanje Juana Cordobe iz momčadi:

GALERIJA Dinamo prosuo bodove protiv Istre! Šokirani prvaci ispustili priliku da dođu na čelo tablice

Varaždin: NK Varaždin i GNK Dinamo u utakmici  9. kola Prve HNL
1/26

"Cordoba? To su naše interne stvari. Imamo velik kadar, nogometaše koji zaslužuju priliku, danas ju je dobio Pjaca. Vidjet ćemo tko će je dobiti sljedeći. To su naše stvari, mi ćemo se unutar sebe baviti time. Sve što se dogodilo na terenu treba ostati na terenu. Pokušavam maksimalno respektirati suparnike, a kad taj respekt ne dobijete nazad, reagirate vrućom glavom. Ma ja nisam ni reagirao. Samo sam rekao tom igraču da ne vrijeđa moju klupu, ali ne bih davao tome prevelik značaj. Idemo dalje. Mi smo htjeli dobiti, oni isto, bilo je tu previše nervoze." Podsjetimo, Cordobu je Dinamo doveo iz Deportivo Calija u kolovozu za 2.1 milijuna eura. Njegovu tržišnu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 1.2 milijuna eura.

Nekoliko je misli o susretu s javnosti podijelio i trener Istre Paolo Tramezzani. "Stvarno sam ponosan na svoju momčad. Uvijek me iznova iznenade. Ostaju ponizni, rade s velikom ambicijom. Nema tajni. Igramo zajedno i jedan za drugoga. Igramo svaku utakmicu kao da nam je zadnja. Momci znaju da im treba samopouzdanje da odigraju ovakvu utakmicu. Zaslužuju danas šest bodova, a ne tri", rekao je Tramezzani, a upitan o suđenju kazao je da  "ovako nešto nikad nije doživio.u igračkoj ni u trenerskoj karijeri". 

VIDEO Potres u Realu zbog Modrića: Ancelotti se sukobio sa sinom oko Luke, evo zašto je nastao raskol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije