Ponovili uspjeh

Dvije brončane medalje na nogoteniskom EP-u na Cipru

Foto: VL
Nogotenis (1)
Foto: VL
Nogotenis (1)
Foto: VL
Nogotenis (1)
Foto: VL
Nogotenis (1)
Foto: VL
Nogotenis (1)
28.11.2011.
u 17:54
Na Cipru je od 22. do 25. studenoga održano Deseto europsko nogotenisko prvenstvo. Nastupilo je devet zemalja, a naši predstavnici su osvojili dva brončana odličja u pojedinačnoj kategoriji i u paru te četvrto mjesto u kategoriji tri igrača
Pogledaj originalni članak

Izbornik Dubravko Zatek na Cipar je poveo Marka Sentu, Ivana Plechingera (NTK Donji Miholjac), Domagoja Zateka (NTK Dinamo), Marka Rusaca, Nenada Cvitana i Davora Rusaca iz NTK Ruhci.

Hrvatski predstavnici su osvojili dva brončana odličja u pojedinačnoj konkurenciji i u paru. U pojedinačnoj kategoriji nastupao je Marko Senta u paru su nastupili Marko Senta, Ivan Plechinger i Domagoj Zatek dok u triple kategoriji su nastupali Marko Senta, Ivan Plechinger, Marko Rusac, Nenad Cvitan i Davor Rusac.

- Imamo dobru reprezentaciju. Pokazali smo da se možemo nadigravati sa svima. Da je bilo malo više sreće još smo mogli polučiti bolje rezultate. Ipak, ovo je veliki uspjeh i zadovolnji smo našom igrom  - kazao je izbornik Dubravko Zatek.

Istovremeno se održavalo i Drugo europsko prvenstvo za žene u kojem je sudjelovalo šest ženskih reprezenstacija. Zemlje koje su sudjelovale u natjecanju su: Mađarska, Hrvatska, Cipar, Turska, Rumunjska, Slovačka, Makedonija, Irska i Moldavija.

Prvoga i drugoga dana održavalo se natjecanje po skupinama za žene i muškarce. Hrvatski reprezentativci izborili su ulazak u polufinale u sve tri kategorije ali smo izgubili ulazak u finale od Rumunja te smo ostali u borbi za brončana odličja koja su se održala trećega dana natjecanja.

U pojedinačnoj kategoriji Marko Senta je pobjedom nad moldavskim predstavnikom osvojio brončanu medalju. U kategoriji parova brončanu medalju osvojili su Marko Senta, Ivan Plechinger i Domagoj Zatek pobjedivši odlične Makedonce koji su nam u kategoriji trojke uzvratili istom mjerom tako da smo se morali zadovoljiti četiri mjestom.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.