NICOLO SCHIRA

I dvojica transfer gurua tvrde: Perišić dolazi u Hajduk, poznati i detalji senzacionalnog posla

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
I dvojica transfer gurua tvrde: Perišić dolazi u Hajduk, poznati i detalji senzacionalnog posla
07.07.2023.
u 09:33
Turski i talijanski novinar objavili su informacije kako je Perišić vrlo blizu dolaska u Split čime su dodatno podgrijali atmosferu
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić je prema navodima Gianluce Di Marzija blizu povratka na Poljud i u splitski Hajduka, dok je Fabrizio Romano demantirao te navode i kaže kako od toga za sada neće biti ništa. Hajdukovi navijači trenutno se nalaze u ogromnoj euforiji, a Di Marzio tvrdi da je Perišić spreman baciti Torcidu u neviđeni trans. 

Nakon Fabrizija Romana javila su se još dvojica stručnjaka za transfere i potvrdila Di Marziove informacija. Ekrem Konur, turski stručnjak za transfere, potvrdio je da je Hajduk blizu dovođenja Perišića, a talijanski novinar Nicolo Schira naveo je koliko bi trebao trajati ugovor 34-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

- Perišić je blizu prelaska u Hajduk iz Tottenhama bez odštete. Ugovor je spreman do 2025. godine - smatra Schira. 

VEZANI ČLANCI:

Zoran vulić za Večernji list

'Kad Perišić nešto obeća, to je sto posto! Svaka čast Bobanu i Žutom, ali Ivan je najveći nakon Modrića'

- Imao je ponudu života, privatni avion došao je po njega, nismo imali nikakve šanse da ga zadržimo tada, za nikakav novac, a nudilo mu se ono što smo mogli ponuditi... Vjerujem i da Ivan nije zaboravio na to, zapravo sam siguran da će doći ovdje i odužiti se klubu, ali i navijačima koji ga dugo čekaju. Rekao  im je da će se vratiti, a kad Ivan nešto kaže, onda je to sto posto, budite sigurni, za Večernji list govori Zoran Vulić.

Perišić je napravio vrhunsku karijeru te nastupao za Club Brugge, dortmundsku Borussiju, Wolfsburg, Inter, Bayern te Tottenham, a kao mladić je iz Hajduka otišao u Sochaux. 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

T2
Tomo_20
17:59 07.07.2023.

Kakav Hajduk sta je vama ide u Fener sigurna stvar!!

SP
Stari_proleter
14:43 07.07.2023.

Odbijete Hajduku sudačke pogurance tipa izmišljeni penali, crveni kartoni protivniku, produživanje utakmice dok Hajduk ne zabije gol i slično, ne bi se plasirali ni u Europu. Bila bi to teška borba za opstanak.

DU
Deleted user
12:07 07.07.2023.

Sta ce u Hajduku, to nije nogometni klub “druzba amatera” samo kvare hrvatsku nogometnu statistiku! Bolje d igraju Boce ili povuci konopac!