UGASIO EUFORIJU

Navijač Hajduka opsovao Fabrizija Romana zbog Perišića. Slavni novinar odlučio mu je odgovoriti

Francuska pobijedila Hrvatsku u 4. kolu Lige nacija
Sanjin Strukic/PIXSELL
07.07.2023.
u 08:40

34-godišnji vatreni još uvijek nije odabrao klupsku destinaciju za iduću sezonu, a navijači Hajduka zovu ga na Poljud

Talijanski insajder Gianluca di Marzio zapalio je Split i Dalmaciju objavom da će Ivan Perišić uskoro potpisati za Hajduka, ali euforiju je smirio Fabrizio Romano, najpoznatiji sportski novinar. Naime, on je na Twitteru objavio kako nema nikakvih naznaka da će Perišić stići u Hajduk u ovom razdoblju ljetnog mercata. 

Romano je time stišao euforiju kod navijača Hajduka, a jedan od njih je podijelio objavu još jednog transfer eksperta Nicole Schire, koji je potvrdio da se Perišić dogovara s Hajdukom. U objavi je poslao Romana u onu stvar, a poznati novinar odlučio mu je odgovoriti nakon poruke. 

- Vidjet ćemo, moj prijatelju - kratko je poručio Romano koji zna imati interakciju s navijačima, a ponekad upasti s njima u burnu raspravu. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Komentara 2

ZO
zoranos
10:50 07.07.2023.

Dao Bog da Perišić dođe i da sa Livajom osvoje ... drugo mjesto, uz sve one penale koje će HNS nategnuti da razlika ne bude prevelika!

GO
Gorskivuk5
08:52 07.07.2023.

Perišić i Livaja ne mogu zajedno igrati za Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije