MVP Eurobasketa

Emotivan trenutak: Dar iz Hrvatske rasplakao slovenskog junaka Dragića

Foto: Reuters/Pixsell
Goran Dragić
Foto: Reuters/Pixsell
Goran Dragić
Foto: Reuters/Pixsell
Goran Dragić
Foto: Reuters/Pixsell
Goran Dragić
Foto: Reuters/Pixsell
Goran Dragić
19.09.2017.
u 22:14
Biserka Petrović zamolila je slovenske novinare da Dragiću predaju Draženov dres koji je nosio u New Jerseyju.
Pogledaj originalni članak

Goran Dragić, najbolji igrač Eurobasketa, danas je rastužio slovenske ljubitelje košarke objavivši kako se povlači iz reprezentacije nakon osvojenog zlata.

– Ostvario sam ono što sam želio, osvojio sam zlatnu medalju i ovo je najbolje vrijeme za oproštaj od nacionalnog dresa – rekao je Dragić. 

A posebne emocije kod Dragića izazvao je i dar koji je stigao iz Hrvatske. Naime, Biserka Petrović, majka našeg prerano preminulog košarkaškog genija Dražena Petrovića, zamolila je novinare slovenskog Siol.neta tijekom intervjua u ponedjeljak da Dragiću predaju Draženov dres New Jerseyja. Kad mu je dres uručen, Dragić nije mogao suspregnuti suze.

– Ovo je jedan od najljepših darova koji sam ikada dobio. Dražen je bio moj idol. Najljepša hvala majci Biserki. Bila mi je čast nositi dres s brojem tri i učiniti legendu svjetske košarke ponosnim. Počivao u miru – rekao je Dragić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

IL
ilijan
22:55 19.09.2017.

Jako lijepa gesta!

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
00:05 20.09.2017.

Dres je dosao u prave ruke. Cestitke Dragicu

HO
hoky
22:26 19.09.2017.

Ljudina...