SERIE A

Empoli i dalje neporažen! Senzaciju su nastavili pobjedom na početku novoga kola

Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
Serie A - AS Roma v Empoli
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
Serie A - AS Roma v Empoli
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
Serie A - AS Roma v Empoli
21.09.2024.
u 05:00
U subotu se za bodove bore Venezia - Genoa, Juventus - Napoli i Lecce - Parma. Nedjeljni parovi su Fiorentina - Lazio, Monza - Bologna, Roma - Udinese i Inter - Milan, dok sve završava utakmicom Atalanta - Como u ponedjeljak
Pogledaj originalni članak

Novi su uspjeh na startu nove sezone talijanske Serie A upisali nogometaši Empolija, u prvom ogledu petog kola pobijedili su u gostima Cagliari s 2-0. Empoli je tako i dalje bez poraza u sezoni. Ima dvije pobjede i tri remija te se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice. Cagliari je i dalje bez slavlja, na pretposljednjem mjestu.

Poveo je Empoli u 33. minuti kada je odlično asistirao Anjorin, dok je egzekucija ostavljena za Colomba koji je pogodio za 1-0. Gosti su tri boda potvrdili na samom startu drugog poluvremena. U 49. minuti je Esposito nakon solo akcije postavio konačnih 2-0, nakon čega je Empoli rutinski sačuvao prednost od dva gola.

U subotu se za bodove bore Venezia - Genoa, Juventus - Napoli i Lecce - Parma. Nedjeljni parovi su Fiorentina - Lazio, Monza - Bologna, Roma - Udinese i Inter - Milan, dok sve završava utakmicom Atalanta - Como u ponedjeljak.

VIDEO Zdravko Mamić na premijeri filma o bivšem treneru Dinama u Sarajevu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.