vatreni je hit

Englezi se naklonili Perišiću: Briljantni Hrvat radi ono što mu ide najbolje. Ima vječnu kvalitetu

Foto: David Klein/REUTERS
Englezi se naklonili Perišiću: Briljantni Hrvat radi ono što mu ide najbolje. Ima vječnu kvalitetu
05.01.2023.
u 09:55
Britanski portali odali su priznanje hrvatskom reprezentativcu zbog sjajnih igara u dresu Spursa
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić nastavlja s odličnom formom u dresu Tottenhama i pokazuje da je Antonio Conte potpuno pogodio kada ga je kao slobodnog igrača doveo iz milanskog Intera. Vatreni se sjajno snašao u sjevernom Londonu te prvo oduševio navijače Spursa, a onda i engleske medije. Tottenham je slavio protiv Crystal Palacea u zadnjem kolu s visokih 4:0 iako se na poluvrijeme otišlo bez pogodaka. No, Kane i suigrači su ubacili u brzinu više i ugrabili sva tri boda. 

Perišić je u 48. minuti upisao sjajnu asistenciju za pogodak Harrya Kanea, engleski mediji popratili su njegovu odličnu partiju. 

- Perišić je probio stranu trkom s pozicije lijevog wing-backa, nakon čega je savršeno centrirao za Kanea, kojem nije bilo teško zakucati glavom iz blizine. Perišić je tako donio gol koji je oslobodio Tottenham jer ovo im je prvi put u 11 utakmica da su zabili prvi gol na utakmici - piše Guardian

- Briljantnim centaršutom poslužio je Kanea za gol i tako u najboljem trenutku podsjetio na svoju vječnu kvalitetu - komentar je portala Evening Standard.

- Perišić je još jednom dokazao da superiorno centrira tako što je namjestio prvi gol Spursa - javlja 90 min

- Niti blizu najbolje partije, ali i ovaj put je napravio ono što stalno radi - namjestio je gol - uz malu dozu kritike piše Goal.

 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar istovari
istovari
10:38 05.01.2023.

Blago nama...