BORBA ZA PRAVDU

Eva Carneiro ne odustaje, traži povratak na posao i novac zbog diskriminacije

Foto: Press Association/PIXSELL
Eva Carneiro ne odustaje, traži povratak na posao i novac zbog diskriminacije
13.12.2015.
u 15:21
Svađa između Mourinha i Eve Carneiro je krenula u kolovozu kada je ona bez dopuštenja ušla na teren kako bi pružila pomoć ozlijeđenom Edenu Hazardu.
Pogledaj originalni članak

Bivša Chelseajeva doktorica Eva Carneiro se nakon silnih prepucavanja s Joseom Mourinhom i Chelseajem za pravdu odlučila izboriti zakonskim putem, a tužbu je protiv njega pokrenula početkom studenog. Britanski mediji pišu da je prvo ročište zakazano za početak godine.

Sudsko je ročište između Carneiro i Chelseajevog trenera na rasporedu 6. siječnja, a njeni će odvjetnici imati nekoliko zahtjeva. Onaj glavni je povratak na posao, a uz to, Carneiro će potraživati i novčanu odštetu od Josea Mourinha zbog spolne diskriminacije. Određenu će odštetu zahtijevati i od samoga kluba.

Svađa između Mourinha i Eve Carneiro je krenula u kolovozu kada je ona bez dopuštenja ušla na teren kako bi pružila pomoć ozlijeđenom Edenu Hazardu. Sve je na kraju rezultiralo njenim odlaskom iz kluba, a simbolično - tada je započeo i pad forme Chelseajeve momčadi.

>> Eva Carneiro zbog uvreda pokrenula tužbu protiv Josea Mourinha

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MO
mozdaznam
17:19 13.12.2015.

da je tako odjeba0 nekog od igrača nikom ništa al gdje će evi netko nešto rec

KA
kajinx
15:35 13.12.2015.

Nakon Evinog povratka Chelsea će opet početi igrati.

DU
Deleted user
15:40 13.12.2015.

Kak se zove fizioterapeut kojeg je Guardiola potjerao iz kluba? Jel on tuži koga?