LIGA PRVAKA

Evo gdje gledati dvoboj diva iz Engleske protiv velikog iznenađenja iz Španjolske

Foto: Phil Noble/REUTERS
Premier League - Liverpool v Everton
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Champions League - Quarter-Final - Second Leg - Bayern Munich v Villarreal
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Champions League - Quarter-Final - Second Leg - Bayern Munich v Villarreal
27.04.2022.
u 07:33
U svojoj povijesti Liverpool i Villarreal susreli su se dva puta 2016. godine, a i tada je bila riječ o polufinalu, no u pitanju je bila Europska liga.
Pogledaj originalni članak

Nakon jednog englesko-španjolskog okršaja u prvom polufinalu, isto nas čeka i u drugom polufinalu Lige prvaka. Osvajač Lige prvaka iz 2019. godine Liverpool na svojem Anfieldu dočekuje trenutačnog osvajača Europske lige Villarreal.

Kadar je anuliran

Iako se ovaj ogled na papiru čini jasan po pitanju favorita i autsajdera, strateg Redsa Jürgen Klopp i njegovi igrači znaju da ih u njemu čeka najbolja turnirska momčad današnjice te najbolji turnirski trener u proteklih nekoliko godina u svijetu. Ne samo da je u nedavnom četvrtfinalu izbacio favorizirani Bayern, nego je Španjolac Unai Emery u proteklih osam sezona čak četiri puta osvojio Europsku ligu (tri puta Sevilla i jednom Villarreal) te je još jednom došao i do finala tog natjecanja (Arsenal). Klopp je svjestan da je prevlast njegova igračkog kadra možda čak i anulirana činjenicom da je Emery gotovo pa besprijekoran u okruženju nokaut faze europskih natjecanja.

Foto: Phil Noble/REUTERS
Premier League - Liverpool v Everton

U svojoj povijesti Liverpool i Villarreal susreli su se dva puta 2016. godine, a i tada je bila riječ o polufinalu, no u pitanju je bila Europska liga. Tada je Kloppov Liverpool dobio prvi susret 3:0, dok je Marcelinov Villarreal u uzvratnom susretu upisao utješnu 1:0 pobjedu te su Redsi suvereno otišli u finale s ukupnih 3:1.

Miljama bolji nego 2016.

Šest godina kasnije ulog je znatno veći, a i obje momčadi miljama su ispred onoga što su bile u ta dva prva ogleda, tako da uz atraktivan stil nogometa i jednih i drugih očekujemo vrlo kvalitetan prvi kruženju nokaut faze europskih natjecanja.

Utakmica je na rasporedu na Drugom programu HRT-a od 21 sat.

>>> Bivša predsjednica raspjevala uz Velimira Zajeca

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.