TRENER LIVERPOOLA

Klopp nahvalio Villarreal: Impresioniran sam tom momčadi

Jurgen Klopp File Photo
John Walton/Press Association/PIXSELL
26.04.2022.
u 22:06

- Do sada sam jednim okom gledao što je Villarreal radio. Ne samo u Ligi prvaka već i u španjolskim okvirima. Zadnjih dana sam budno, s oba oka, promatrao tu momčad. I impresioniran sam.

 Jurgen Klopp, trener Liverpoola, prepun je poštovanja prema Villarrealu, suparniku njegovog kluba u polufinalu Lige prvaka. Prva utakmica igra se u srijedu, na Anfieldu, od 21 sat.

„Do sada sam jednim okom gledao što je Villarreal radio. Ne samo u Ligi prvaka već i u španjolskim okvirima. Zadnjih dana sam budno, s oba oka, promatrao tu momčad. I impresioniran sam. No, možda su Villarreal malo podcijenili Juventus i Bayern u osmini finala i četvrtfinalu. Mi to sigurno nećemo napraviti“, rekao je trener Liverpoola.

Papir će reći kako je Liverpool veliki favorit u dvije utakmice protiv kluba koji je prošle sezone osvojio Europsku ligi. I mnogi očekuju finale Liverpoola i Manchester Cityja. No, Klopp prilično oprezno pristupa polufinalnim susretima protiv popularne 'žute podmornice'.

„Villarreal je sjajan, ali posebno je dobar njihov trener Unai Emery. To je trener svjetske klase koji je opsjednut detaljima. Njegove su momčadi posebno jake jer su pripremljene baš za sve moguće opcije na travnjaku. Emery i njegovi momci uvijek znaju što moraju raditi u datom trenutku. Iskreno, ja znam da će biti trenutaka u ovom polufinalu kada ćemo mi patiti i neće biti lako. Ali, samo ne želim da nas uhvati nervoza. Trebamo dvije velike utakmice, ovo je polufinale Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije