OD 21 SAT

Evo gdje gledati Modrića u još jednom El Clasicu

Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
20.03.2022.
u 11:17
Ancelotti neće na raspolaganju imati Karima Benzemu i Mendyja, ali ostatak fenomenalne madridske mašinerije je na raspolaganju. Kod Xabija je situacija dosta drugačija. Nema Baldea, Sergi Roberta, Ezzalzoulija, Fatija, a ni Umtitija, dok je Dest upitan
Pogledaj originalni članak

Real i Barcelona igraju od 21. sat 249. po redu El Clasico. Madriđani u njega ulaze s prvog mjesta i praktički već potpisane titule prvaka i to 35. koja će vjerojatno doći u njihove vitrine, budući da trenutno imaju 10 bodova više od drugoplasirane Seville. 

S druge strane, Barcelona se nada da će na kraju sezone imati mjesto među klubovima koji će igrati Ligu prvaka. Do prije nekoliko mjeseci čak i to se činilo kao jako teška misija, ali s dolaskom legendarnog Xavija na klupu, taj san je postao realnost. 

Ancelotti neće na raspolaganju imati Karima Benzemu i Mendyja, ali ostatak fenomenalne madridske mašinerije je na raspolaganju. Kod Xabija je situacija dosta drugačija. Nema Baldea, Sergi Roberta, Ezzalzoulija, Fatija, a ni Umtitija, dok je Dest upitan.

Prijenos ovog nogometnog spektakla je na Areni Sport 6.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.