SUPERSPORT HNL

Evo gdje možete gledati derbi Dinama i Osijeka te povratak Bjelice u Maksimir

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Evo gdje možete gledati derbi Dinama i Osijeka te povratak Bjelice u Maksimir
20.08.2022.
u 09:37
Dinamo traži nove bodove kako bi učvrstio prvo mjesto, dok Osijek ide po senzaciju i prekretnicu sezone.
Pogledaj originalni članak

Danas se prema rasporedu igra šesto kolo SuperSport HNL-a i slijedi nam novi derbi, na Maksimiru se susreću aktualni prvak Dinamo te Osijek

Momčad Ante Čačića poslije minimalnog poraza u Norveškoj traži povratak na pobjedničke staze, no vjerojatno s ponešto promijenjenom formacijom jer odmara igrače za uzvrat s Bodo/Glimtom. Šansu bi tako mogli dobiti igrači iz drugog plana poput Gojaka koji je zablistao protiv Hajduka, redovitog džokera s klupe Menala te bivšeg ljubimca osječkih tribina, Pere Bočkaja

Osječani se trenutno nalaze u vrlo teškoj poziciji, ali dobar rezultat u Zagrebu mogao bi drastično promijeniti kompletnu situaciju. Bijelo-plavi imaju mini seriju derbija, nakon ogleda s plavima dolazi Hajduk u Gradski vrt 28. kolovoza. Bjelica je na pressici prije utakmice izjavio kako neće igrati Žaper i Nejašmić, neće nastupiti Caktaš dok je kapetan Škorić pod upitnikom, cijelo vrijeme trenira smanjenim intezitetom.

Novu priliku bi mogao konačno dobiti Kristijan Lovrić, najskuplji igrač u povijesti kluba, kao i Marin Leovac koji se vratio poslije neugodne ozljede u Kazahstanu. 

Izravni prijenos utakmice od 21.05 možete pratiti na prvom programu MaxSporta, odnosno tekstualnim prijenosom uživo na portalu Večernjeg lista. Glavni sudac bit će mladi Patrik Kolarić iz Čakovca, a što se kladionica tiče - veliki je favorit Dinamo ( kvota 1,55) dok je na slavlje Osijeka čak 5,75. 

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.