KALKULACIJE

Evo što treba Hrvatskoj da izbori završnicu Lige nacija. Nalazimo se u sjajnoj situaciji

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Evo što treba Hrvatskoj da izbori završnicu Lige nacija. Nalazimo se u sjajnoj situaciji
12.10.2024.
u 20:13
Portugal i Hrvatska imaju po šest bodova, s tim da Portugalci imaju utakmicu manje. Poljska je na tri boda, a Škotska i dalje bez bodova
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1). Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Portugal i Hrvatska imaju po šest bodova, s tim da Portugalci imaju utakmicu manje. Poljska je na tri boda, a Škotska i dalje bez bodova. Hrvatska je praktički izbacila Škotsku iz kalkulacija za prva dva mjesta jer bi Škoti za taj pothvat morala gotovo sigurno uzeti devet bodova iz preostale tri utakmice, što spada u znanstvenu fantastiku. Hrvatska sada čeka ishod utakmice između Poljske i Portugala.

VEZANI ČLANCI:

Navijat će za pobjedu Ronalda i ekipe jer bi time Poljska došla u vrlo tešku situaciju. Tada bi Hrvatskoj na gostovanju u Poljskoj za tri dana i remi bio vrlo dobar jer bi Poljska u zadnje dvije utakmice morala osvojiti barem četiri boda više od Hrvatske zbog slabijeg međusobnog omjera. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.