LUKA IVANUŠEC

Fanatik: Hrvatski reprezentativac je u pregovorima s turskim prvakom i odlazi kod Nenada Bjelice

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Fanatik: Hrvatski reprezentativac je u pregovorima s turskim prvakom i odlazi kod Nenada Bjelice
23.04.2023.
u 17:52
24-godišnji povratnik u vatrene navodno ozbiljno razmišlja o odlasku u tursku Superligu
Pogledaj originalni članak

Poznate turske novine Fanatik pišu kako novi trener Trabzonspora Nenad Bjelica radi na novim pojačanjima za ljeto i želi dovesti Dinamovog ofenzivca Luku Ivanušeca. Bjelica je u trenerskom debiju doživio debakl i Trabzon je poražen čak 4:1 te se sada nalaze daleko od mjesta koje vodi u europska natjecanja iduće sezone. 

- Luka Ivanušec osvojio je naslov kad ga je Bjelica vodio. Kada je trener otišao, Ivanušec je postao zvijezda i desetka (pozicijski) kluba s kojim je osvojio i iduća dva prvenstva. Bjelica je jako zagrizao za ovog 24-godišnjaka koji može igrati i u vezi i na krilu. Pregovori su već započeli - javlja Fanatik. 

Ivanušec prema Transfermarktu vrijedi 10 milijuna eura, a za njegove usluge navodno se interesira i uskoro novi engleski prvoligaš Burnley kojeg vodi Vincent Kompany. 

Jedno vrijeme spominjao se i transfer u španjolsku La Ligu jer je određeni interes pokazao Real iz Sociedada, ali do tog posla nije došlo. 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Slava UA herojima!
Slava UA herojima!
18:12 23.04.2023.

nema šanse da ode u tursku, samo lige petice

JU
juma
23:22 23.04.2023.

Ivanušec je potencijal i klasa igrača koji ne ide u Tursku ligu i oni bi to morali znati, ali moraju o nečemu pisati.

BL
blekpanther
22:52 23.04.2023.

Sačekaj Luka da Rudeš uđe u 1 ligu, bolje tu nego u Tursku ili Englesku vidi šta je doživio Oršić! Ovdje će netko znati da si tu negdje!