UŽIVA U BIH

FOTO Bjegunac Zdravko Mamić prvi put pojavio se u javnosti s novim imidžom i presađenom kosom

Banja Luka: Zdravko Mamić i Mladen Milanović Kaja na finalu turnira Srpska Open
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/6
23.04.2023.
u 17:05

Mamić se u društvu brata Zorana pojavio na teniskom turniru u Banjoj Luci

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i bivši gazda Dinama, Zdravko Mamić, već neko vrijeme uživa u Bosni i Hercegovini. Od kada je pod okriljem noći pobjegao iz Hrvatske i skrasio se u Međugorju, bivši čelnik Dinama pronašao je novu životnu partnericu, izgradio kuću, a sada je počeo raditi i na svome izgledu.

Pojedini BiH mediji su nedavno pisali da se Mamić se podvrgnuo presađivanju kose. Vlasi se, naime, bezbolno presađuju s onog dijela glave na kojem ima kose, obično s potiljka ili sa strane, tamo gdje je nedostaje. Zahvat obično traje jedan dan i ne zahtjeva nikakav poseban oporavak. 

Neko vrijeme se nije pojavljivao u javnosti nakon burnih press konferencija u Mostaru, ali Zdravko Mamić je u društvu brata Zorana u nedjelju došao pogledati finale ATP turnira u Banjoj Luci. Tom prilikom pokazao je svoj novi izgled i imidž po prvi puta poslije uspješnog presađivanja kose. 

Već neko vrijeme kruže priče da se oženio s 30 godina mlađom Jelenom rodom iz Ljubuškog. 

22.04.2023., Centralni teren Nacionalnog teniskog kompleksa u parku Mladen Stojanovic, Banja Luka (BiH) - finale, Andrey Rublev - Dusan Lajovic. Zdravko Mamić i Mladen Milanović Kaja Photo: Dejan Rakita/PIXSELL
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 24

KI
kiseli
06:32 24.04.2023.

Ako mu je naše pravosuđe dopustilo da legalno pređe granicu znajući da se nikada više neće vratiti kako čovjek onda može biti bjegunac? Pa nije bježao ilegalno šumama. Legalno je prešao granicu sa hrvatskim papirima. Ima prijsvljenu stalnu adresu boravišta i od nikoga ne bježi. Točno se zna gdje je čovjek. A riješsvsnje pitanja ovakvih i sličnih slučajeva treba potražiti na sljedećim izborima

Avatar markoii123
markoii123
08:38 24.04.2023.

"Srpska open" na teritoriju BiH?

GO
goran2hr
22:41 23.04.2023.

Trebao bi dovršiti reformu pravosuđa, a ne se baviti razonodom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije