TURSKI SPOR

Fenerbahce odustaje od Livakovića jer je bijesan na Dinamo? Drugi velikan uključio se u utrku

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Fenerbahce odustaje od Livakovića jer je bijesan na Dinamo? Drugi velikan uključio se u utrku
31.07.2023.
u 12:33
Turski Spor javlja kako Dinamo odugovlači s prodajom, a Škoti pišu da se probudio interes drugog giganta
Pogledaj originalni članak

Dominik Livaković bio je na pragu odlaska u turskog velikana Fenerbahce, ali vrlo lako bi se moglo dogoditi da od toga ne bude ništa. Naime, turski portal Spor piše kako Fener gubi strpljenje i bijesan je na Dinamo jer odugovlače s prodajom zbog toga što žele imati Livakovića do kraja europskih kvalifikacija.

To naravno ne odgovara klubu iz Istanbula koji nudi devet milijuna eura prema Fabriziju Romanu uz određene bonuse, ali već su pronašli i potencijalnu zamjenu, radi se o iskusnom kostarikanskom golmanu Keyloru Navasu. Navas je pod ugovorom u PSG-u nakon povratka s prošlosezonske posudbe u engleskom Nottingham Forestu.

Međutim, prema Turcima to ne znači da se interes za Livakovićev transfer popustio, ali postoje i neke druge opcije. Svoju šansu sada je namirisao drugi klub, riječ je škotskom Celticu, koji se ranije povezivao s jedinicom vatrenih. 

VEZANI ČLANCI:

Informacije da bi Fener mogao odustati od Livakovića probudile su nadu kluba iz Glasgowa, donosi Football Scotland, pišući da Celticov menadžer Brendan Rodgers traži pojačanju na golu. Prošle sezone za slavni klub s Otoka branio je 36-godišnji Englez Joe Hart. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JF
jfk
13:13 31.07.2023.

Bijesni na Dinamo? Pa ponudite 10 miliona, ne treba ni razgovarati s Dinamom, tako stoji u ugovoru Livakovicu. Ako zelite za 9 onda cekajte par tjedana.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
14:16 31.07.2023.

Najpametnije je ostavit sve igrače,ponudit im dobre ugovore i to je to.Nikakva prodaja ove godine!