Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NTV SPOR

Turci: Livaković je odbio ogroman novac jer želi u Fener, ali Dinamo ne odustaje od svog zahtjeva

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
Matija Habljak/PIXSELL
24.07.2023.
u 10:24

Fabrizio Romano javio je kako je hrvatski vratar novi igrač Fenera, ali to je sada na čekanju

Prva opcija Zlatka Dalića za čuvara mreže Dominik Livaković označen je kao prva želja turskog Fenerbahčea u ovom prijelaznom roku, no transfer golmana vatrenih iz Dinama još uvijek nije realiziran. Trenutno nije poznato kada će to biti dogovoreno jer se Fener i Dinamo ne mogu dogovoriti oko milijun eura.

NTV Spor piše da je Fenerbahče za otkup Livakovićevog ugovora ponudio devet milijuna eura Dinamu, no hrvatski prvak inzistira na odštetnoj klauzuli od 10 milijuna eura.

- Hrvatski klub je tvrdoglav - javljaju Turci i dodaju da će ishod realizacije ovog transfera biti poznat ovog tjedna i nadodaju kako Livi silno želi u Istanbul.  Navodi se i da ga u Feneru očekuju zbog još jedne stvari. Livaković je odbio ponudu iz Saudijske Arabije prema kojoj bi primao šest milijuna eura godišnje plaće.

VEZANI ČLANCI:

Tražio ga je Al Nassr, klub Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda. Ukoliko potpiše za slavni klub iz Superlige, primao bi plaću od dva milijuna eura godišnje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije