Dok traje istraga

FOTO Bad Blue Boysi se oglasili. Moćnom fotografijom objavili što misle o neredima

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Pula: Utakmica 2. kola HNL-a između NK Istra 1961 i GNK Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Atmosfera na stadionu Maksimir tijekom utakmice Dinama i Astane
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk
09.08.2023.
u 11:20
Na svome su profilu objavili fotografije s tribine. U središtu fotografije zastava je s prekriženim nožem, vjerojatno označavajući da se njihovi pripadnici ne koriste noževima u tučnjavama
Pogledaj originalni članak

Istraga o ubojstvu 29-godišnjeg navijača grčkog prvaka AEK-a uslijed ubodnih rana zadobivenih tijekom sukoba navijača grčkog kluba i hrvatskih huligana i dalje traje. Grčka policija na njegovu tijelu pronašla je tragove DNK za koje vjeruje da pripadaju počinitelju te ih uspoređuje s uzorcima uzetima od 94 uhićena Hrvata. 

Hrvatskim Bad Blue Boysima pridružili su se i pripadnici grupe Gate 13 koja prati drugi grčki klub, Panathinaikos. U grčkim medijima pojavila se neslužbena informacija da je ubojica zapravo Grk, a ne Hrvat.

Foto: Screenshot Instagram
BBB Story

Nakon brojnih špekulacija prvi put su se oglasili Bad Blue Boysi. Na svome su profilu objavili fotografije s tribine. U središtu fotografije je zastava s prekriženim nožem, vjerojatno označavajući da njihovi pripadnici ne koriste noževe u tučnjavama.

VEZANI ČLANCI:

U srijedu ujutro petorica Hrvata koji su sudjelovali u tučnjavama uhićena su na obali. Namjeravali su brodom otploviti do Barija u Italiji. Kasnije su svi uhićeni huligani izvedeni pred tužitelja. Procjenjuje se da se još od 20 do 50 huligana skriva u Grčkoj.

VIDEO Tužni prizori iz Atene dan nakon što je ubijen navijač AEK-a u sukobu s BBB-ima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 80

DU
Deleted user
12:04 09.08.2023.

Svaka čast BBB na objavi, noževe koriste samo kukavice. Grci su promašena nacija koja živi na staroj slavi iz antike. Prvo će testirati svih 97 uhićenih Hrvata a tek onda nevoljko svoje uhićene kojih su uhitili puno manje od naših iako su se tukli. Pa one lažne objave da su na granici uhitili kombi sa BBB pun noževa. Isti su kao i Srbi po izmišljanju. Ne treba uopće ići u te proavoslavne neprijateljske zemlje

Avatar barba_arba
barba_arba
11:30 09.08.2023.

Ne palimo aute, samo baklje /nema noževa , samo šake.

Avatar John Dillinger
John Dillinger
13:14 09.08.2023.

Krivi su za sukob i nerede, al pokušavaju im napakirati i ono za što nisu krivi, samo da bi AEK prošao za zelenim stolom.