OBJAVILI FOTOGRAFIJE

FOTO Grčka policija pronašla oružje kojim su se mlatili hrvatski i grčki huligani u Ateni

Foto: YIANNIS.PANAGOPOULOS
FOTO Grčka policija pronašla oružje kojim su se mlatili hrvatski i grčki huligani u Ateni
10.08.2023.
u 13:37
Noževi, mačete, metalne šipke, kamenje i dimne bombe samo su dio oružja koje je pronađeno kod uhićenih
Pogledaj originalni članak

Grčka policija danas je objavila fotografije zaplijenjenog oružja na kojima se, osim hladnog oružja, mogu vidjeti kapuljače, rukavice i sprejevi koji su također korišteni u tučnjavi između hrvatskih i grčkih huligana. Kako javljaju grčki mediji, huligani nisu ponijeli ovo oružje iz Hrvatske, već su ga vjerojatno nabavili u Grčkoj preko nekih od posrednika. 

– U jutarnjim satima 8. srpnja 2023. telefonom smo obaviješteni da je preko Crne Gore u Albaniju ušlo otprilike 25 do 30 automobila s hrvatskim državljanima, vjerojatno navijačima zagrebačkog Dinama, dok nam je u podne dojavljeno da su neka vozila, vjerojatno s hrvatskim navijačima, ušla u državu. Pokušalo se telefonskim putem utvrditi njihov eventualni ulazak u našu državu, a zatim su informacije uredno proslijeđene svim nadležnim službama – priopćila je grčka policija u tijeku sukoba. 

VEZANI ČLANCI:

Kako se može vidjeti iz priloženih fotografija, huligani su imali raznovrstan arsenal oružja kojim su se mlatili. U ovim neredima život je, nažalost, izgubio jedan grčki navijač, 29-godišnji Michalis. 

Foto: Grčka policija

Foto: Grčka policija

Foto: Grčka policija

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

BA
bacenheider
14:16 10.08.2023.

malo cudno da ima sedam povrijedenih Hrvata,a uhapseno samo par grka.Izgleda da je grcka policija grke pustala,a hapsila hrvate.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:48 10.08.2023.

Do ovog svega ne bi došlo da su BBBi ostali doma i da su se pripremali za školsku godinu/fakultet na jesen. Kao prvo, otišli su tamo iako su UEFA i Dinamo zabranili dolazak na utakmicu, a kao drugo, da su ostali doma, Grci se ne bi "poklali" među sobom. Ne raazumijem, što je to u narodu (ili u pojedincima) da idu braniti te huligane, kojima nije ništa drugo na pameti osim stvarati nered…

Avatar votum
votum
13:58 10.08.2023.

Meni to sve izgleda bezveze. Neke letvice, neke male raketice i neki nožići... Bojim se da Grčka ima problem s Grcima, a ne s Hrvatima. Ima i problem s nesposobnom policijom. I ima veliki problem sa zataškavanjem i prebacivanjem krivnje! Hrvatski konzulat se treba POD HITNO angažirati i pomno pratiti ovaj Circus Hell-enic!