UZVRAT HAJDUK - PAOK

FOTO Grobari u Solunu: Hajduk dočekali uzvicima 'Srbija!' i na tribini postavili uvredljive poruke

Foto: Dalmatinski portal
Toumba poruka
Foto: Dalmatinski portal
Solun zastava
17.08.2023.
u 19:27
Na solunskoj Toumbi je igrače Hajduka dočekala mala skupina navijača s uzvicima "Srbija! Srbija!", a na tribini je na ćirilici bilo napisano: "Pape i dida volili su dilda.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka večeras od 19:30 u Solunu igraju uzvratnu utakmicu trećega pretkola Konferencijske lige protiv PAOK-a. Usprkos brojnim prilikama koje je splitska momčad imala na domaćem terenu, nisu uspijeli zabiti gol, a susret na Poljudu je završio rezultatom 0:0.

Solunski stadion znan pod imenom Toumba, daleko je poznat po svojoj užarenoj atmosferi. Tako su igrači Hajduka sat i pol prije početka utakmice došli razgledati travnjak.

VIDEO Neugodan doček u Solunu: Navijači uzvikivali 'Srbija' i na tribini postavili uvredljive poruke

Tamo ih je dočekala mala skupina navijača s uzvicima "Srbija! Srbija!", a na tribini je na ćirilici bilo napisano: "Pape i dida volili su dilda."  Potom je na zahjev delegata transparent uklonjen, a navijači su umjesto njega postavili zastavu Republike Srbije, piše Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI:

TREĆE PRETKOLO KL

RIJEKA - B36 2:0; OSIJEK - ADANA 3:2. Rijeka prošla u play-off! Osijek se od Europe oprostio sa stilom

Večeras su se na Rujevici i Opus Areni igrali uzvrati trećega pretkola Konferencijske lige. Rijeka je dočekala farski B36 Torshavn s lijepom prednosti od 3:1 i na domaćem terenu pobijedila s 2:0, osiguravši prolaz u play-off fazu. Osijek napravio lijepu predstavu pred domaćim navijačima. Iz prvog prvog susreta Adana je donijela prednost 5:1, a Osijek je u Opus Areni pobijedio s 3:2 i ispao ukupnim rezultatom 4:7.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

MA
madmaximo
20:06 17.08.2023.

Najjači su kad je za šalu, kad je za ozbiljno onda postanu traktoristi ... i onda još za to nas optužuju, a traktorijadu su im njihovi (po)četnici izrežirali, a mogli su Z4 imati i stvarat nam probleme ... iako iskra prijetnje gori, a hdz lopovi oslabljuju državu umjesto da nam je vojska jača od izraelske

BO
boom
20:24 17.08.2023.

Grobari vole dilda. I u ratu i u miru.

ZG
zg1985
20:08 17.08.2023.

poturice misle da svi dijele njihove seksualne apetite