'LUKA, VRIJEME JE!'

FOTO Pogledajte kako je Dinamo počastio Modrića: Dostavili mu poklon u Katar

Foto: Dylan Martinez/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM/ABA
Croatia v Brazil - Quarter Final - FIFA World Cup- Doha.
Foto: Lee Smith/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: GNK Dinamo
16.12.2022.
u 19:15
Modrić je za Dinamo, uz posudbe u Zrinjski i zaprešićki Inter, igrao od 2002. do 2008., kada prelazi u Tottenham. Četiri godine kasnije, potpisao je s Real Madridom i postao najbolji veznjak svijeta.
Pogledaj originalni članak

Bez obzira na ishod sutrašnje utakmice, Luka Modrić (37) predvodio je Hrvatsku do novog velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu. Vatreni će još imati priliku ponoviti 1998., kada su došli do prvog odličja na Mundijalima i uzeli broncu. Na putu do nove stoji im reprezentacija Maroka (16 sati). 

>> Dalić: 'Luka je jučer bio jako razočaran i tužan nakon utakmice. Teško mu je pao poraz'  

 

Hrvatski kapetan dvaput je u Kataru osvojio nagradu za najboljeg igrača utakmice, a sada ga je odlučio nagraditi i klub u kojem je napravio prve seniorske korake. Zagrebački Dinamo poslao mu je njegov stari dres s brojem 10.

- 'Dinamo classics' retro dres 2006. s brojem 10 na leđima dostavili smo kao poklon direktno u Katar bivšem kapetanu Dinama, kapetanu reprezentacije Hrvatske, sjajnom igraču i legendi kluba Luki Modriću - objavili su uz sliku na kojoj pozira s majicom. 

Modrić je za Dinamo, uz posudbe u Zrinjski i zaprešićki Inter, igrao od 2002. do 2008., kada prelazi u Tottenham. Četiri godine kasnije, potpisao je s Real Madridom i u španjolskoj prijestolnici postao najbolji vezni igrač svih vremena. 

- Luka, vrijeme je! - pišu navijači Dinama u komentarima.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

FR
freeshooter
22:27 16.12.2022.

...teško je povjerovati da netko može napisati, ili uzvikivati, nešto negativnog za velikog igrača i kapetana Modrića... Luka najveći si, malih ljudi kojima Hrvatska nije u srcu, nažalost ima... no zato nas sutra povedi do nove svjetske medalje... neka pati koga smeta... a mi ćemo slaviti, i dočekati naš ponos, naše Vatrene i našeg Luku...

TO
Tomi
19:48 16.12.2022.

Daj vrati se i odigraj sezonu, pa stadioni bi bili puni

BE
Berri
19:23 16.12.2022.

Nije Dinamo počastio Modrića, već je ovo reklama za prodaju Modrićevog dresa iz 2006. Ovo je dobar poslovni potez dinama i tko god se ovog sjetio odlično je napravio. Mamićeva škola!