Ljeto na Jadranu

FOTO Sportska elita na Hvaru: Modrić, Brozović i Čeferin imaju svoje omiljeno mjesto za večeru

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Marcelo Brozović nakon potpisivanja ugovora vrijednog gotovo 100 milijuna eura posjetio je Split
Foto: Filip Brala/24sata
Zaton: Luka Modri? zadnje dane godišnjeg odmora provodi na kupanju
09.07.2023.
u 18:44
"Posebna je veza između nogometaša i Garifula. Bilo je zadovoljstvo ugostiti te sinoć u našem restoranu", napisali su iz Garifula nakon posjeta Marcela Brozovića, najbolje plaćenog hrvatskog sportaša ikada.
Pogledaj originalni članak

U restoranu Gariful na Hvaru okupljaju se najveće zvijezde sportskog svijeta. Prije desetak dana Luka Modrić je svratio do poznatog restorana i tamo imao privatnu večeru koja je uključivala janje pečeno na žaru. 

Ovoga je tjedna restoran pak posjetio drugi vatreni i najbolje plaćeni hrvatski sportaš, Marcelo Brozović. Veznjak je ovoga tjedna obavio liječnički pregled i potpisao ugovor sa saudijskim Al Nassrom koji mu donosi zaradu od 100 milijuna eura. Potom se vratio na Jadran i nastavio svoj godišnji.

"Posebna je veza između nogometaša i Garifula. Bilo je zadovoljstvo ugostiti te sinoć u našem restoranu", napisali su iz Garifula na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Nisu samo igrači gosti restorana. Posjetio ih je prvi čovjek UEFA-e Aleksander Čeferin. Jednom je članu osoblja poklonio loptu za Ligu prvaka u znak zahvale. "Ovo je za vas, gospodine. Za najbolji materijal", rekao je 55-godišnji Slovenac.

Osim zvijezda nogometnog svijeta, u Garifulu se nađu i drugi vrhunski sportaši. Tako je na Hvaru večerao i NBA-ov D'Angelo Russell. Russell igra za Los Angeles Lakerse i bivši je član All-Star momčadi. Po sezoni zarađuje oko 25 milijuna eura.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.