ARDA GULER

Nova zvijezda Reala: 'Modrić je najbolji veznjak na svijetu. Najviše želim igrati s njim'

Pariz: UEFA EURO 2016., 1. kolo, skupina D, Turska - Hrvatska
Martin Rickett
07.07.2023.
u 14:42

18-godišnji ofenzivac Turske stigao je u Madrid kao novo pojačanje kraljevskog kluba

Tursko čudo od djeteta Arda Guler (18) novi je član madridskog Reala te je danas predstavljen na Santiago Bernabeu. Fenerbahče ga je prodao za 20 milijuna eura uz dodatnih 10 milijuna eura bonusa koji ovise o učinku igrača. Turskom klubu će pripasti i 20 posto od potencijalnog budućeg transfera.

Guler se u prvom obraćanju kao igrač Reala naklonio svom idolu Luki Modriću, 37-godišnjem nogometnom majstoru Reala i Hrvatske

- Svi igrači Reala su jako važni, ali najviše želim igrati s Modrićem. On je za mene najbolji vezni igrač na svijetu i sigurno ću puno naučiti od njega - rekao je turski ofenzivac.

Pojavila se informacija da bi Guler od sljedeće sezone trebao zadužiti Modrićev broj 10.

- Ja o tome ništa ne znam. Modrić je za mene najbolji veznjak svijeta i to je to - rekao je Guler i otkrio da je razgovarao s trenerom Carlom Ancelottijem.

VEZANI ČLANCI:

- Rekao mi je na kojoj me poziciji vidi, dugo smo razgovarali. Sigurno je da neću otići na neku posudbu ove sezone, borit ću se za minutažu iako je konkurencija strašna - zaključio je Guler. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije