IZNENADIO FANOVE

Fotografija sportskog velikana šokirala sve teniske navijače. Ne mogu vjerovati kako danas izgleda

Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
Fotografija sportskog velikana šokirala sve teniske navijače. Ne mogu vjerovati kako danas izgleda
11.09.2024.
u 08:42
Prilikom još jednog povratka na teniske terene, Nadal je objavio cijeli niz snimaka o svome povratku, gdje izgleda potpuno drukčije nego u ležernoj varijanti u kojoj se fotografirao s navijačem
Pogledaj originalni članak

Legendani španjolski tenisač Rafael Nadal ove kalendarske godine nije bio posebno aktivan na teniskim terenima, ozljede su ga dugo mučile, ali uspio se oporaviti do Olimpijskih igara u Parizu kako bi nastupio na omiljenom terenu Roland Garrosa. U posljednjem olimpijskom nastupu nije uspio se domoći odličja, ali zauvijek će se pamtiti 92 titule koje je osvojio u karijeri, čime se smjestio na peto mjesto najboljih svih vremena. 

Prilikom još jednog povratka na teniske terene, Nadal je objavio cijeli niz snimaka o svome povratku, gdje izgleda potpuno drukčije nego u jednoj ležernoj varijanti u kojoj se fotografirao s navijačem. Njegovi navijači mogu jasno vidjeti kako se Nadal bori s nedostatkom kose, koja je bila njegov zaštitni znak godinama na ATP Touru. 

VEZANI ČLANCI:

Neki komentari govore kako bi trebao slijediti primjer Andrea Agassija i ošišati se na ćelavo. Podsjetimo, Nadal je u karijeri ostvario 1080 pobjeda uz samo 227 poraza, stoga ima uspješnost od 82.6. posto, što je zaista sjajan omjer za legendarnog Španjolca koji je zasigurno jedan od najvećih u povijesti bijelog sporta. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.