ODLAZAK Amerikanac u redovima Zadra nije ispunio očekivanja

Garnett nakon derbija s Cibonom napušta Zadar

02.01.2009.
u 17:23
Pogledaj originalni članak

Amerikanac Marlon Garnett svoju će posljednju utakmicu u dresu Zadra, aktualnog prvaka Hrvatske u košarci, odigrati u subotu protiv Cibone u sklopu 15. kola NLB lige.

Već neko vrijeme se govorio o Garnettovu odlasku, ponajprije zbog nezadovoljstva njegovim igrama, a sada je ta odluka i potvrđena. Garnett je doveden kao veliko pojačanje, ali njegove igre nisu ono što su u Zadru očekivali i čemu su se nadali. Odlaskom Ace Petrovića sa Zadrove klupe, Garnett je ostao bez ikakve zaštite, a cijeloj situaciji nije pomogao ni mini-štrajk koji je Amerikanac započeo zbog kašnjenja plaće.

Ipak je zaigrao protiv Trogira u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića, gdje je u Zadrovoj pobjedi bio najbolji igrač.

Garnett ipak neće napustiti Hrvatsku, budući da je već sve dogovorio s Cedevitom za koju će igrati do kraja sezone. Što se tiče potencijalne Garnettove zamjene, Rommela Becka, igrača koji je već igrao za Zadar, još nema nikakvih vijesti, iako je njegov povratak već duže vremena aktualan. No, izglednije je kako će Zadar ipak posegnuti za igračem s prostora Hrvatske, pogotovo ako Gečevski ne uspije dobiti hrvatsko državljanstvo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr