LIGA PRVAKA

Buffon: Šanse protiv Bayerna vrlo su male

Foto: Reuters/PIXSELL
Buffon: Šanse protiv Bayerna vrlo su male
24.01.2016.
u 07:00
– Nemamo baš velike šanse protiv Bayerna, da bismo prošli, trebat će nam ljutnje i potpuna koncentracija, ali i dobar dio sreće – rekao je Juventusov vratar Gigi Buffon
Pogledaj originalni članak

Juventus se vratio u borbu za naslov prvaka Italije, prošao je dalje i u Ligi prvaka u kojem će mu suparnik biti Bayern.

– Nemamo baš velike šanse protiv Bayerna, da bismo prošli, trebat će nam ljutnje i potpuna koncentracija, ali i dobar dio sreće – rekao je Juventusov vratar Gigi Buffon, a o borbi u Serie A dodao:

– Napoli je sjajan s napadačkim nogometom i može do naslova. Inter ne igra u Europi i to može utjecati na rasplet. Sada imamo priliku odmaknuti se od Rome u današnjem derbiju, to nam je cilj. 

>> Pogledajte kako se Mario Mandžukić snašao u božićnom glazbenom spotu

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.