ZORAN GOBAC Dvorana nam je obećana prije 12 godina i nema više čekanja i odugovlačenja

Gobac: Dajte nam kruha i igara

13.11.2008.
u 15:23
Pogledaj originalni članak

Vijest da se u 2009. godine u Zagrebu neće graditi nijedna sportska dvorana, Zorana Gobca, glavnog menadžera kluba Croatije osiguranja, nije jako zabrinula.

Nema mjesta depresiji
- To se odnosi na projekte u 2009. godini. Gradnja našeg rukometnog doma odobrena je znatno prije. Očekujem da se sve lijepo i kulturno riješi - istaknuo je Gobac.

Ali, kriza se osjeća i od nje se ne može pobijeći?

- Znam ja jako dobro da je kriza. Ali iz recesije se nećemo izvući depresijom. Dajte nam kruha i igara - to je rješenje - kaže Gobac.

Postoji li ikakvo drugo rješenje ne bude li rukometni dom ipak građen? - Ma o tomu uopće ne razmišljamo. Zaista ne znam u čemu je problem ako nam je gradnja obećana, ako imamo izvođača radova, lokaciju i novac. Uskoro ćemno se naći s čelnim ljudima Holdinga i dogovoriti sve pojedinosti. Ne sumnjam u dobar završetak - rekao je Gobac.

Što ako se do Božića ništa ne dogodi. Zar ćete zaista otići iz rukometa? - A kamo da odem? Ma sve će biti u redu, vjerujem u to - istaknuo je Gobac.

Slažem se sa Šolom
Sandi Šola, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, istaknuo je kako će i sam otići ne riješi li se situacija s rukometnom dvoranom povoljno.

- Čitao sam što je rekao i slažem se s njim. Hrvatski rukometni savez vrlo brzo morat će se iseliti iz Haulikove. Zasad nema rješenja gdje će se smjestiti. Nas to s klubom čeka na proljeće kada će početi obnova Sportskog doma. I baš zato treba nam rukometna dvorana - zaključio je Zoran Gobac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr