Ludogorec

Golubović: Znamo da vaši navijači žele napraviti prekid...

Foto: Reuters/Pixsell
Golubović: Znamo da vaši navijači žele napraviti prekid...
24.07.2012.
u 12:07
Trener Ivajlo Petev: Od Dinamovih igrača najviše se plašim Badelja, Sammira i Kovačića!
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Ludogoreca stigli su u 11.30 sati u hotel Sheraton, a sletjeli su 10.35 sati na Pleso. Putovali su iz Varne. Odmah su u prvim izjavama dali do znanja da se ne boje Dinama.

– Bit će teško, znamo da Dinamo ima sjajnu momčad, favoriti su, no dalje ćemo proći mi – rekao je vratara Ludogoreca Uroš Golubović i dodao:

– Ne bojimo se pritiska navijača, voljeli bismo da ih bude što više i da bude što bolji ambijent. Informirani smo da vaši navijači žele raditi gluposti na tribinama, da žele prekinuti utakmicu, ali nadam se da do toga neće doći. No, to su Dinamovi, a ne naši problemi.

Trener Ivajlo Petev prvi je put u Zagrebu.

– Jako je lijepo, a nadam se da će sutra nakon utakmice biti još ljepše. U prvoj utakmici, unatoč tome što je Dinamo igrao lošije, vidio sam da imaju kvalitetniju momčad. Mi ćemo od prve minute opet igrati napadački, drukčije ne znamo. Uostalom, nogomet treba biti spektakl, a ne branjenje svoga gola.

Osvrnuo se Petev i na suce.

– U prvoj utakmici suci su pomogli Dinamu, nadam se da će ovaj put suditi ono što vide – zaključio je Petev te istaknuo da se od Dinamovih igrača najviše plaši Badelja, Sammira i Kovačića.

Najsretniji u bugarskoj ekspediciji bio je Diddy Guela kojega je u Sheratonu dočekao i brat s obitelji.

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

IF
ifata
14:06 24.07.2012.

Nije mi jasno kao ovi boysi nemogu shvatiti da sa njima upravlja nekoliko krtica u njihovim redovima (koji usput nisu niti hrvatske nacionalnosti) kojima je je interes uništiti sve što je hrvatsko kao što su to radili i 90-ih. Ili su pijani ili nadrogirani. Drugačije se to zaista ne može shvatiti.

CR
crewcro
14:49 24.07.2012.

dosadni ste vise sa tom temom,prekida nece biti,bugari pobjedjuju i idu dalje.kraj price!!nejdem vise na tekme dok se ne raspisu izbori,pa makar to bilo za 10 godina,stadion me nece viditi,jednostavno nemam vise volje..evo ovih dana cu se zaletiti do caritasa i nesto donirati i odmah se bolje osjecam,probajte i vi,pomaze!! :)

OB
-obrisani-
12:22 24.07.2012.

zašto bi navijači željeli prekid' . zar u zagrebu ne žele gledati real ili ove bugare zar žele gledati istru i belupo