Puni su ga mediji

Grci bi Tudora mogli prozvati Tudorakis: 'S Pharosa je, naš je!'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Grci bi Tudora mogli prozvati Tudorakis: 'S Pharosa je, naš je!'
20.06.2015.
u 11:17
Po sezoni će zarađivati 240 tisuća eura.
Pogledaj originalni članak

Prava pomama u Grčkoj nastala je za Igorom Tudorom, novim trenerom PAOK-a, koji je potpisao trogodišnji ugovor i po sezoni će zarađivati 240 tisuća eura. Uporni grčki mediji pretražuju svaki detalj iz Tudorova životopisa. Grci citiraju, prepisuju, zovu hrvatske novinare, tvitaju, šalju mailove...

Sada je postalo bitno i to što je Tudor s Hvara, uskoro će sigurno pronaći da je Tudor zapravo Tudorakis... Naime, iz povijesti je poznato da su stari Grci naselili naš elitni otok još 385. godine prije Krista, a nazvali su Pharos.

Naravno, prelistavaju se njegovi dani na klupi Hajduka, a fotografija na kojoj Tudor slavi gol s navijačima na utakmici Hrvatskog dragovoljca i Hajduka u Kranjčevićevoj postala je iznimno popularna.

>> Pranjić: Tudor će u PAOK donijeti disciplinu, znam to po igračima Hajduka

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
11:45 20.06.2015.

Mogao bi na Pharosu završiti prije Božića!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
13:39 20.06.2015.

Grci bi Tudora mogli prozvati West Balkanakis: 'S Jadranskog Balkana je, naš je!'