TUDOROVA ŽELJA

Hajduk kupuje Dejana Blaževskog iz Turnova

Foto: Pixsell
Hajduk kupuje Dejana Blaževskog iz Turnova
04.08.2013.
u 08:10
Egipćanin Amro Tarek nije oduševio na probi, a Kouassi barem zasad neće put Ajaxa
Pogledaj originalni članak

U predvečerje dvoboja protiv Hrvatskog dragovoljca (nedjelja, 21 sati) nekako je zanimljiviji Hajdukov prijelazni rok. Kouassi za sada neće prema Ajaxu, ali tko zna što će biti do 31. kolovoza, pet milijuna eura je ponuda koje, kako Zdravko Mamić voli reći, \"izbija iz cipela\". S druge strane Egipćanin Amro Tarek iz druge momčadi Wolfburga nije oduševio, ide dalje, put ga vodi negdje prema Mađarskoj. Stižu vijesti da su propali pregovori s napadačem iz Bolivije, Pedrielom Ricardom Suarezom, koji je igrao za turski Sivasspor. Skup je za bijele. Dakle, Bjelokošćanin ostaje, Egipćanin i Bolivijac ne dolaze, ali u Poljud bi mogao Makedonac. Naime, Hajduk je, prema vijestima iz Skoplja, stupio u kontakt s desetkom Turnova Dejanom Blaževskim. Taj je bijele namučio u 2. pretkolu Europske lige, trener Igor Tudor tada je kazao \"nemamo igrača poput Blaževskog\". Evo, sad možda dobije baš njega.

A dok se odrađuje prijelazni rok bijeli traže tri boda u dvoboju protiv Hrvatskog dragovoljca. Europa i Hrvatska liga za ovaj Hajduk dva su različita sporta. Uskoro će bijelima ostati samo HNL, zato su bodovi protiv Hrvatskog dragovoljca nasušno potrebni Hajduku. Start u prvenstvu je odličan, osvojeno je sedam od devet, a iza Tudora su derbiji s Rijekom i Splitom. Nakon tri kola Hajduk je poravnat s Dinamo, plan je biti rame uz rame s modrima što je god moguće više.

- Ovo je utakmica u kojoj smo favoriti, u kojoj momramo pobjediti. One su uvijek opasne, ali u ovakvim dvobojima osvajaju se prvenstva - kaže Tudor.

Napravit će neke promjene u momčadi, treba mu svježine, ali ono što je sigurno Tudor neće imati na raspolaganju dva ponajbolja igrača, Anđelkovića i Kouassija. Anđelkovića smeta aduktor, osjetio je bol dan prije utakmice protiv Dila Gori, a Kouassi još uvijek liječi zglob, koji je nastradao nakon udarca Matije Škarabota u dvoboju protiv Rijeke.

- Anđelković i Kouassi nisu spremni, liječnička služba čini sve da budu spremni za uzvrat u Gruziji - kazao je Tudor.

Dragovoljac je najavio otvorenu igru, napad na tri boda. 

- To bi bilo super, njihova otvorena igra, naša otvorena, svi preduvjeti za spektakl su tu - kratko će Tudor.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.