Nevjerojatna utakmica

Hajduk saznao protivnika u trećem pretkolu: Golijadom u Jeruzalemu odlučen pobjednik

Foto: ALEXANDROS AVRAMIDIS/REUTERS
Europa Conference League - Play Off Second Leg - PAOK v FC Midtjylland
Foto: YVES HERMAN/REUTERS
Europa Conference League - Round of 16 Second Leg - Gent v PAOK
Foto: TEMPLATE/REUTERS
Europa Conference League - Round of 16 First Leg - PAOK v KAA Gent
03.08.2023.
u 21:51
U drugom je poluvremenu PAOK upisao još dva pogotka i tako osigurao svoje mjesto na Poljudu i u trećem pretkolu konferencijske lige kasnije ovoga mjeseca. Utakmicu su obilježila čak dva autogola Beitara
Pogledaj originalni članak

Protivnik Hajduka u trećem pretkolu Konferencijske lige bit će grčki PAOK. U uzvratnoj utakmici drugog kola pobijedili su izraelski Beitar 4:1 I prošli u iduću fazu natjecanja. Utakmice će se igrati 10. i 17. kolovoza.

U Jeruzalemu su Grci poveli autogolom Gotliva u 12. minuti. U 41. minuti ostali su bez Douglasa Augusta. Usprkos igraču manje povećali su vodstvo u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Nakon asistencije Andrije Živkovića zabio je Brandon. Frend Friday je potom zabio za izraelsku momčad u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

VEZANI ČLANCI:

2. PRETKOLO KL

Rijeka i Osijek fantastični u uzvratima. Obje momčadi nastavljaju svoj europski put

Osijek je odigrao uzvratni susret drugog pretkola Konferencijske lige protiv mađarskog Zalaegerszeg TE-a. Hrvatska momčad iz prvog susreta odigranog u Opus Areni donijela je prednost od 1:0 i u Mađarskoj izborila prolaz u iduću fazu natjecanja rezultatom 2:1. S početkom u 20:45 Rijeka je na Rujevici u uzvratnoj utakmici ugostila Dukagjini protiv kojeg su u na Kosovu slavili rezultatom 1:0. Ovoga puta uslijedila je potpuna dominacija hrvatske momčadi koja je na domaćem terenu zabila čak šest golova, a primila tek jedan

U drugom je poluvremenu PAOK upisao još dva pogotka i tako osigurao svoje mjesto na Poljudu i u trećem pretkolu konferencijske lige kasnije ovoga mjeseca. Beitarov Tracie Thomas zabio je drugi autogol na utakmici u prvoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena, a sol na ranu je dodao Giannis Konstantelias u šestoj minuti nadoknade.

VIDEO Dinamo pobijedio Astanu i uvjerljivo prošao u 3. pretkolo Lige prvaka (0:2)

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
00:27 04.08.2023.

Euforija pada 17.8

DI
DijeKusrač
03:42 04.08.2023.

Po običaju, kmečavci će odigrati 2 europske utakmice po sezoni.