ČEMU OVO?

Hajdukovci u međusobnom sukobu na terenu: Simbolika situacije u momčadi

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Hajdukovci u međusobnom sukobu na terenu: Simbolika situacije u momčadi
12.12.2020.
u 22:20
Ovakve situacije su dokaz loše vibre i energije u klubu s velikom povijesti, ali i čestim problemima. Nadamo se da neće dugo potrajati
Pogledaj originalni članak

I 4:2 poraz od slabašnog Varaždina govori dovoljno, ali najveći simbol trenutne situacije u Hajduku dogodio se u desetak minuta prije kraja susreta 15. kola Prve HNL.

U 81. minuti je Bassel Jradi napravio prekršaj na sredini terena kako bi spriječio napad Varaždina nakon što je Stanko Jurić ranije propustio tog igrača kojeg je Jradi prekršio.

Jradi je jako ljuto gestikulirao prema Juriću, a ovaj mu se suprotstavio. Svađa između Jradija i Jurića je došla do nove razine te je došlo i do naguravanja, no svađu je na vrijeme smirio njihov suigrač Vušković. Jradi je potom dobio žuti karton zbog spomenutog prekršaja.

Ovakve situacije su dokaz loše vibre i energije u klubu s velikom povijesti, ali i čestim problemima. Nadamo se da neće dugo potrajati.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

DI
Dinamenavek
22:35 12.12.2020.

Izgubili sve da Bog da.

FR
Frankieboy
23:39 12.12.2020.

Nek gledaju Velo misto.

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
23:55 12.12.2020.

Da se takav sukob dogodio između igrača Dinama za vrijeme utakmice - mislim da bi se topile tipkovince i "fijukali federi i šerafi " iz nekih računala!