MLADE NADE

Hajdukovi klinci osvojili jaki međunarodni turnir u Zagrebu

Foto: Željko Janković
Hajdukovi klinci osvojili jaki međunarodni turnir u Zagrebu
23.06.2014.
u 00:58
Splićani su bili glavna priča iz više razloga. Jedan od njih svakako je i Luka Kekez, veznjak Hajduka koji je proglašen i igračem turnira.
Pogledaj originalni članak

Mladi nogometaši Hajduka generacije rođene 2002. godine osvojili su jaki međunarodni turnir u Zagrebu.

U organizaciji NK Trnje na turniru je nastupilo 15 momčadi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Riječ je o prvom takvom turniru u Trnju pod nazivom World cup Vult.hr za klince spomenutog uzrasta.

Uz izvrsnu organizaciju turnira, svakako treba istaknuti i odličnu igru koju je prezentirala nekolicina momčadi, prvenstveno Hajduka koji je na kraju superiorno trijumfirao u finalu deklasiravši Domžale s 5:0.

No, ono što je posebno oduševilo svakako je i nevjerojatna kvaliteta igre pojedinih klinaca koji su svojim riješnjima i potezima razgalili gledatelje. Tako racionalna i inteligentna rješenja rijetkost su i na seniorskoj prvoligaškoj razini.

Zadovoljan viđenim bio je i Davor Vugrinec. Rekorder po broju postignutih pogodaka u HNL-u i bivši hrvatski reprezentativac bodrio je i svog talentiranog sina čija je momčad iz Varaždina u polufinalu, nakon jedanaesteraca, izgubila baš od Hajduka.

Splićani su bili glavna priča iz više razloga. Jedan od njih svakako je i Luka Kekez, veznjak Hajduka koji je proglašen i igračem turnira.

- Ovaj mali podsjeća me na Bobana, ima takvu eleganciju i igra s takvom lakoćom - uskliknuo je prijatelj Andro u trenutku kada je Luka zabio pogodak u finalu iz slobodnog udarca.

I uistinu riječ je o izvanserijskom talentu poniklom iz bazena Cetinske krajine koji je dao brojne nogometne asove. Valjda će u Hajduku znati s njim...

>> Hajduk započeo pripreme, poznajete li sva 24 nogometaša?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SO
sonce
08:41 23.06.2014.

Prelezi u Dinamo.

MT
mladen.turcic
12:18 26.06.2014.

nije dinama bilo