ZVIJEZDA PARISA

Hakimi je suočen sa teškim optužbama. Djevojka na sudu ispričala detalje zlostavljanja

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
Hakimi je suočen sa teškim optužbama. Djevojka na sudu ispričala detalje zlostavljanja
04.03.2023.
u 12:09
24-godišnja djevojka dala je svoju verziju događaja, pokrenuta je službena policijska istraga
Pogledaj originalni članak

Marokanski reprezentativac i zvijezda PSG-a, Achraf Hakimi, službeno je optužen od strane francuskog tužilaštva u Nanterreu za silovanje jedne djevojke čije je ime ostalo anonimno.  Francuski mediji izvijestili su kako je 24-godišnja žrtva silovanja pred sucem istrage svjedočila u nedjelju, 26. veljače. Prema njenim riječima, u kontaktu je s Hakimijem bila putem poruka na Instagramu od 16. siječnja ove godine, a vidjeli su se 25. veljače.

Tada je Hakimi po nju poslao vozilo Ubera, kako bi je doveo u njegov dom u kojem je tada bio sam, iskoristio se situacija dok je njegova supruga Hiba bila na odmoru sa djecom u Dubaiju. Nakon teških optužbi, supruga se odlučila razvesti od nevjernog supruga, proces rastave je u tijeku. 

- U njegovom domu stvari su se otele kontroli. ljubio me u usta, maknuo mi odjeću s grudi, iako sam rekla da ne želim da to radi. Dirao me po vagini, iako nisam željela da to radi - rekla je navodna žrtva. 

U pokušaju da završi maltretiranje, djevojka je čak udarila Hakimija. Igračev odvjetnik tvrdi kako su optužbe lažne, te da njegov klijent normalno trenira s PSG-om, trener Galtier nije želio komentirati ovaj događaj. 

Hakimijev brak prolazi kroz teške trenutke i vjerojatno ga neće uspjeti spasiti. Njegova supruga nije se oglašavala, ali je izbrisala neke od zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.