Lijepe riječi

Redknapp jako nahvalio Bilića: 'On vam je faca i puši 80 cigareta dnevno'

Foto: Reuters/Pixsell
Redknapp jako nahvalio Bilića: 'On vam je faca i puši 80 cigareta dnevno'
11.06.2015.
u 08:54
- Siguran sam da će mu navijači prirediti lijep doček, oni ga vole i uvjeren sam da će biti vrlo popularan menadžer, a to će mu jako puno značiti
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić još nije ni došao na Otok, a već je velika zvijezda. Otkako se saznalo da preuzima West Ham, o njemu se ne prestaje pisati, ne silazi s naslovnica, a uglavnom ga svi hvale. Jedan od njih je i Harry Redknapp, legendarni trener koji je vodio  'čekićare' u vrijeme kada je i Bilić tamo igrao.

- Za njega je velika prednost to što poznaje navijače! Allardyce je radio dobar posao, ali što god da je napravio, veliki dio navijača nije ga prihvatio. Bilo mi je žao što je Sam otišao, napravio je dobar posao, ali Bilić ima sve predispozicije da napravi dobar posao. Ima tamo dobrih igrača, a dobit će i novi stadion, rekao je Redknapp i dodao:

- Siguran sam da će mu navijači prirediti lijep doček, oni ga vole i uvjeren sam da će biti vrlo popularan menadžer, a to će mu jako puno značiti i pomoći.

Redknapp se osvrnuo i na Bilićev karakter, čini se da ga i to fascinira.

- On vam je faca, puši 80 cigareta dnevno, svira gitaru, ima odličan karakter. Ali i poznaje nogomet! S hrvatskom je napravio odličan posao. A nekako imam osjećaj da će sa sobom dovesti i neke igrače s kojima je igrao i da će ih zaposliti kao trenere u klubu, za kraj će Redknapp.

>>Evo koji je Bilić u poretku najplaćenijih menadžera Premiershipa

>>Nikola Jurčević: Vjerojatno ću sa Slavenom u London

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

QQ
qqq
11:20 11.06.2015.

Puši ko turčin

MU
muh
09:07 11.06.2015.

Ko to igra navijači ili igrači?