HIBA ABOUK

Hladan tuš za Hakimijevu suprugu: Tražila je polovicu bogatstva, a onda je uslijedio veliki šok

Foto: Simone Comi / ipa-agency.net
75th Cannes Film Festival 2022, Red Carpet 75th Anniversary Celebration Screening Of The Innocent
Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE
Missing Headline 2022-05-25
Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE
Missing Headline 2022-05-25
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/
Cannes The Innocent Premiere JR
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/
Cannes The Innocent Premiere JR
14.04.2023.
u 17:11
Marokanski desni branič zaradio je u karijeri 70 milijuna eura, a njegova bivša žena tražila je svoj udio
Pogledaj originalni članak

Internetom kruži informacija da je marokanski nogometaš Achraf Hakimi još puno ranije stavio svu svoju imovinu na majku Sadiju Mouthi i da s tim u vezi njegova supruga Hiba Abouk neće dobiti nikakvu odštetu za podjelu imovine nakon razvoda braka. Nakon što je ovaj sjajni igrač PSG-a optužen za silovanje, njegova supruga Hiba je odmah podnijela zahtjev za razvod pod optužbama za nevjerstvo, a nakon što je to uradila, obratila se sudu sa zahtjevom da traži polovinu imovine marokanske zvijezde.

Francuski mediji pišu, no sve je to još uvijek neslužbeno, ali vrlo popularno na društvenim mrežama, da je Hakimi kompletnu svoju imovinu stavio na majku Sadiju Mouth, tako da na papiru faktički nema ništa i njegova supruga neće dobiti ni dio bogatstva koji je zaradio, a koje je procijenjeno na 70 milijuna eura. Ipak, dokumenti su navodno pokazali da sva imovina pripada Hakimijevoj majci, a ne bivšoj supruzi.

Hakimi ima mjesečnu plaću od milijun eura, a sa suprugom Hibom počeo je izlaziti kada je imao 19 godina. Tada je imala 31 godinu. Branič PSG-a optužen je da je silovao ženu koju je pozvao u svoj dom, dok su njegova supruga Hiba i sinovi bili na odmoru u Dubaiju, što je on negirao.

Marokanski nogometaš Achraf Hakimi prije dvije godine je prešao iz Intera u PSG za 71 milijun eura. U braku sa španjolskom glumicom libijskog porijekla ima dva sina i glasi za veoma pobožnog nogometaša.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Carbonado
Carbonado
21:45 14.04.2023.

Ona 31 on 19...ljubav, nema što. Vidjela priliku...i preračunala se🤣

KO
konfederacija
08:27 15.04.2023.

toooo sponzoruše a je se zajebala

ER
erosaonogasvijeta
02:14 15.04.2023.

Zakon kaze od prvog dana braka sve sto se zaradi i kupi ide na dvoje! Imovina stecena prije braka pripada osobi na cije ime imovina glasi.